Slika nije pronađena

Da su u laži kratke noge na vlastitoj se koži uvjerio ovaj mladić iz Britanije za čiji preljub nije saznala samo njegova djevojka, nego i ostatak svijeta.

Zahvaljujući jednoj Facebook objavi nepoznate djevojke s kojom se ljubakao večer prije u klubu, Matty Steven stekao je popularnost kakvu vjerojatno nije priželjkivao. A što se zapravo dogodilo?

Matty je s prijateljima izašao u klub gdje je upoznao simpatičnu Pippu koja je zabunom krivo upisala njegov broj mobitela. Budući da ga je žarko željela ponovno vidjeti, na svoj profil je objavila fotku večeri prije na kojoj se ljubakaju i zamolila prijatelje da joj pomognu pronaći ga. Njen post ubrzo se proširio društvenim mrežama, a osim što je pronašla dečka za kojim je tragala, javila se i – njegova djevojka.


Kada se saznalo da je Matty u dvogodišnjoj vezi, cijela stvar postala je zanimljivija, a komentari su počeli pljuštati sa svih strana. Neki su ga vrijeđali, drugi branili, a većina se samo dobro zabavljala.Kada su novinari došli do njega, nesretni mladić pokušao je objasniti svoj postupak: 'S djevojkom sam dvije godine, ali trenutno smo 'na pauzi'. Bio sam vani s dečkima, malo smo popili i učinio sam glupost – iako se radilo o kratkom poljupcu. Ali ne, nisam u vezi i nisam napravio ništa loše.'

Slaže li se s njim i njegova djevojka, nismo saznali.

Izvor: DailyMail.co.uk
I.N.

Pročitajte još:

Dečko ju prevario, a ona mu spustila najboljim SMS-om ikad

Osveta je slatka: cura ga prevarila s frendom, a on ju isprdao na društvenim mrežama!

Osveta je slatka: hodao s tri djevojke istovremeno, a onda su mu one priredile show!

prevara facebook dečko