Slika nije pronađena

Seksualnim pomagalima služe se se i mladi i stari, ali nikad nisu bila ovoliko atraktivna – bi li isprobala šareni orgazam usprkos upozorenjima ginekologa o štetnosti?

Ovo ljeto su cure masovno počele koristiti kapsule za šareni orgazam napravljene na bavi šljokičastog praha. Kapsule proizvodi tvrtka Pretty Woman, a poznatije su pod nazivom 'passion dust intimacy capsules'.


Njihova je svrha navodno začiniti seks šarenim vaginalnim sokovima i učiniti vođenje ljubavi zabavnijim. Koriste se na način da se stave u vaginu prije nego što se cura uzbudi ili tijekom seksualnog odnosa, a što više prirodnih sokova proizvede, pilula se lakše i brže razgradi nakon čega se ispušta 'prašina strasti' i doživljava šareni orgazam. Naravno, na plahti će se teže prikriti tragovi intimnosti, ali šareni sokovi će se sasvim normalno oprati u svakoj perilici rublja.
No, o pilulama nemaju dobro mišljenje ginekolozi – doktorica Jennifer Gunter je u srpnju o njima objavila post na svojem blogu. Tvrdi da ove pilule mogu uzrokovati infekcije jer su izvor bakterija i neobičnog sastava. Njihovo korištenje bi moglo dovesti i do upala i lakšeg prenošenja spolnih bolesti. Kako stoji na stranicama proizvođača (Pretty Woman), kapsule su izrađene od želatine, jestivih šljokica na bazi škroba, praha akacije (gume arabike), kukuruznog škroba i stearinske kiseline, a jedino na što proizvođač upozorava je rizik od napada astme ako se prašina oralno udahne.

Ipak, nama ne djeluje toliko banalno koliko zvuči, a zanima nas kako vama zvuči ideja šarenog orgazma...


Loading...

Foto: Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

Ženski orgazam - mit ili realnost: sve što ste ikad htjeli znati o ženskom orgazmu

Imaš problema s orgazmima i seks ti je postao čudan? Provjeri je li upravo ovo tvoj problem

Pitanje koje muči mnoge curke – kako da seks bude manje bolan?

strast šareni orgazam pilule prašina ginekolozi kapsule seks