Slika nije pronađena

Obožavamo emojije jer više uopće ne možemo zamisliti dopisivanje bez njih. Poruka bez smajlića izgleda prazno, a super stvar je što svako malo dolaze neki novi s kojima je dopisivanje još bolje. Obično vijest o dolasku novih razveseli sve, no ovog puta ispala je cijela strka.

Unicode Consortium odobrio je čak 56 nova emojija, a nakon što je osvanuo predložak tih novih smajlića ekipa se baš naljutila. Ne zbog novih jer ima stvarno cool ikonica koje ćemo sigurno koristiti, nego zato što se jedan mnogima omiljen emoji promijenio.Breskvico, što su ti napravili?


Malu su breskvicu mnogi koristili kada su htjeli na pristojan ili zabavan način komentirati nečiju guzu, a sada taj emoji više baš ne nalikuje tako pa su se mnogi uzrujali.

'Sad dečki više ne mogu stavljati breskvicu ispod fotke s curom koja ima dobru guzu', 'Užas, pa to više ne nalikuje na ništa', 'Prejadno, grozno izgleda' samo su neki od komentara. Što vi kažete, jesu li uništili breskvicu?P.S. Neki od novih emojija koji stižu su: žirafa, perec, žena koja doji dijete, čarape, vila, vampir, čaša sa slamkom, kokos, brokula, pita, dinosaur... Uživat ćemo, no još se ne zna kad će točno doći update.

Foto: Apple/ Bustle/ Unicode Consortium

I.I.

Pročitajte još:

Lažljivac, crno srce, selfie: stižu nam 72 nova emojija

Dokazano: ovih 5 emojija će privući pozornost tvoje simpatije

A stalno ih koristite: 6 stvari koje niste znali o emojijima

breskvica Emoji