Slika nije pronađena

I dok su se ostali maturanti zabavljali na norijadama i ludo slavili svoj ulazak u 'svijet odraslih', ovi banjalučki maturanti napravili su nešto još bolje! Kreativni učenici snimili su urnebesni video, a originalnu ideju za snimanje preuzeli su iz najavnih špica domaćh, ali i stranih popularnih serija.

Humoristične serije 'Dva i pol muškarca', 'Naša mala klinika', 'Žene sa Dedinja', 'Seks i grad' te 'Prijatelji' inspirirali su ove simpatične gimnazijalce da naprave video spot koji je u kratkom roku osvojio cijelu regiju.


Video je dosad na Youtubeu pregledan preko 55 tisuća puta, a oduševljenih komentara ne nedostaje.

'Ljudi, OVO JE BRUTALNO DOBRO!!!! Svaka ali svaka vam čast na originalnoj ideji! Produkcija fenomenalna, vaša gluma, sve sve do detalja! O ovome se treba snimiti neki prilog za tv definitivno :) Dok sam ovo gledao obuzela me neka nostalgija za maturantskim danima, ali u isto vrijeme i sreća jer kad vidim kako kreativnu i talentovanu omladinu imamo, shvatim da ipak ima nade za budućnost ove naše Republike....:) SVAKA VAM ČAST I PUNO SREĆE U NAREDNOM PERIODU', samo je jedan od brojnih komentara Youtubera.

Foto: Youtube screenshot

D.Š.

Pročitajte još:

(Ne)Poznata sestra Demi Lovato - bucka iz 'Kućanica' zablistala u maturalnoj haljini

Uskoro na državnu maturu izlazi preko 35 tisuća kandidata – saznajte iz kojih škola dolaze i što pišu!

PRESLATKO: Na maturalnu ju je odveo tata njezinog dečka, a razlog nije mogao biti tužniji

spot gimnazijalci maturanti video