Slika nije pronađena

Nije nikakva novost da se svi okreću novim načinima promocije, pa nas bombardiraju raznim oglasima na društvenim mrežama, ali vlasnicima ovog restorana na pamet je palo nešto skroz drugačije – uveli su opciju plaćanja brojem pratitelja na Instagramu, piše Oddity CentralRiječ je o restoranu 'This is not a Sushibar' u Milanu koji je tu opciju uveo 11. listopada ove godine na (još) neodređeni period. Naravno, moguće je obrok platiti i dalje karticom ili gotovinom (da ne biste pomislili da tamo jedu isključivo influenceri).

'Gladuši' koji imaju između 1000 i 5000 followera na IG tako će dobiti besplatni tanjur sushija, oni s između 5000 i 10.000 pratitelja čak dvije besplatne porcije, oni s između 10 i 50 tisuća dobit će četiri porcije, oni s između 50 i 100 tisuća osam porcija, a oni s više od 100.000 pratitelja svoj obrok uopće ne moraju platiti.

Osim činjenice da imaju puno followera, oni koji se žele besplatno najesti sushija, morat će postati na svoj IG profil objavu u kojoj označuju @thisisnotasishibar i ubaciti hashtag #thisisnotasushibar.
Zapamti ovu info ako se baš spremaš na put u Milano ili ćeš se naći u blizini tog talijanskog grada. A tko zna, možda je ovim primjerom povedu i vlasnici naših restorana...

Foto: Instagram/Facebook This is Not A Sushibar

M.Z.

Provjeri još...

Imaš barem 18 i voliš putovati? Sada možeš besplatno putovati Europom, evo kako

Neobični i zanimljivi restorani diljem svijeta

Fotka siromašnog dječaka koji piše zadaću uz svjetla restorana oduševila i rastužila svijet

instagram Restoran Milano sushi besplatno

Još vijesti