Slika nije pronađena

Bivši zaposlenici McDonald'sa često znaju otkrivati neke pikanterije vezane za ovaj fast food lanac, a sada stiže još jedna zanimljivost. Ova će ti biti od koristi ako su krumpirići nešto što kupuješ u McDonald'su.

Pomfrit ne bi trebao postati brzo gnjecav! Pa ipak, onaj iz McDonald'sa kao da izgubi svoju hrskavost prije nego što kažeš keks. Ovo postaje problem pogotovo ako uzimaš narudžbu za van i planiraš jesti doma ili negdje malo dalje. Ako ga nosiš sa sobom i 15-ak minuta, kada kreneš jesti, to više nije to. Dobra je vijest da se to da srediti. Bivši zaposlenik Megića otkrio je u čemu je problem i koji je njegov trik kojim se koristi da mu pomfrit ostane dulje hrskav.

Problem je papirnata vrećica u kojoj ti dolazi hrana kada ju naručuješ za van. Obično ju dobro zatvorimo na vrhu kako bi nam hrana unutra ostala dulje topla. I tu radimo grešku. Kada to napraviš, zapravo se krumpirići unutra zapare i hrskavost im popusti te postanu gumasto gnjecavi. Zato umjesto da vrh papirnate vrećice presavineš nekoliko puta, ostavi ju otvorenu. Ali to nije sve. Ima još.

Pomfrit će ti djelatnici najčešće postaviti da stoje uspravno. Kada vidiš da su to napravili, polegni ga, to će usporiti hlađenje, a preko pomfrita još stavi burger, da ih dodatno griješ. Tako će ostati dulje topli i više hrskavi. Kombinacija ova dva hacka je sve što ti treba da više nikada ne jedeš gnjecavi pomfrit iz fast fooda.

Pogledajte još:

Kako naručiti tajni Big Mac koji McDonald's nema službeno na meniju? Ovo je Mega Mac!

Pravilan način kako jesti pomfrit i ketchup iz McDonald'sa – ne izgleda kutijica za krumpiriće tako bezveze

Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

krumpirići mcdonald's pomfrit hrskavi

Još vijesti