Slika nije pronađena

Dok smo tinejdžeri, u nama divljaju hormoni koji stvaraju pomiješane osjećaje, a najčešće se radi o tugi ili ljutnji.

Svi adolescenti uglavnom imaju iste probleme u kojem god vremenu živjeli. 2000.-e godine obilježile su čudan modni izričaj, kič i pretjerivanje.

Možemo reći da su tada i tinejdžeri bili takvi - dramatični, kičasti i totalno emo. Vraćanje u prošlost je uvijek zabavno pa je vrijeme da saznate kako su tinejdžeri izražavali svoje osjećaje prije 16 godina:

Slušali su `najljuće` pjesme Alanis Morissette

Dosta `ljutih` pjesama Alanis Morissette iz 90-ih su i dalje bile odlične tinejdžerima deset godina kasnije. Ništa nije bolje izražavalo adolescentsku ljutnju i promjene raspoloženja nego Alanisine pjesme poput You Oughta Know ili Ironic. Zapravo, to su najčešće slušale cure kada su mislile na svoju simpu koja im ne uzvraća osjećaje.


Lijepili su postere grupe Evanescence po cijeloj sobi

U to vrijeme je grupa Evanescence bila na vrhuncu karijere, a sve cure su se divile pjevačici iz benda- Amy Lee. Ona je bila zgodna cura u kratkoj suknji, korzetu, jakog glasa i predivnih plavih očiju. Osim toga, posteri Evanescencea koji su bili polijepljeni po zidu mogli su točno opisati melodramatičnost teen godina.


Cure su lijepile postere svih slavnih i zgodnih dečki

Nisu sve cure imale postere zgodnih dečkiju u sobi jer su u to vrijeme bile jako popularne Britney Spears i Christina Aguilera. No, cure su uglavnom gledale serije poput Dawson`s Creeka te su zidove ukrašavale posterima tada popularnih Jamesa Van Der Beeka, Shanea Westa i Chada Michaela Murrayja.Pisali su poeziju u dnevnik (i danas se tog srame)

Ovo su uglavnom svi radili, a posebno oni koji su furali `emo` stil i koji su bili u teškim ljubavnim patnjama. Naravno, sve je bilo u rimama i nije imalo previše smisla. Tadašnji tinejdžeri, koji su već odavno odrasli ljudi se uglavnom srame pjesama koje su pisali u dnevnik.
Imali su na vratima sobe znak upozorenja `Warning`

Privatnost je jedna od najbitnijih stvari u tinejdžerskoj dobi, a adolescenti iz 2000. godine su se pobrinuli da svi ukućani znaju da ih ne žele u svojoj sobi. Realno, nije se radilo samo o tom znaku upozorenja nego o bilo kojem primjerice `Keep Out` ili `Ne ulazi`.


Djevojke su nosile debeli eyeliner

U to vrijeme bila je jako popularna Avril Lavigne koja je tada furala punk- rock stil. Avril je nosila crnu olovku za oči gotovo preko cijelog oka i to je curama bilo skroz fora. Svoje pomiješane tinejdžerske osjećaje izražavale su i debelim crnim eyelinerom jer to je pokazalo koliko su emocionalno u neredu.
tinejdžeri prije 16 godina prošlost

Još vijesti