Slika nije pronađena

Belieberi, duboko udahnite, sjednite ili se primite za nešto pored sebe jer bi vam se moglo zavrtjeti u glavi od sreće: Justin nam dolazi u Zagreb!

Šuškalo se, a sada je i službeno potvrđeno: jedna od najvećih glazbenih zvijezda održat će koncert  9. studenog 2016. godine u Areni Zagreb.

Prodaja ulaznica za koncert počinje danas u 16 sati, a svi oni koji ih kupe dobit će i članstvo u klub belibera. Ulaznice će se najprije prodavati online, a potom kreću u redovnu prodaju.

'Osoba koja je obilježila proteklo desetljeće milijunskim nakladama albuma koji tjednima ne silaze s vrhova glazbenih ljestvica, glazbena senzacija koju prati vojska obožavatelja i uglas pjeva stihove hitova nar asprodanim koncertima, zvijezda koja obara sve rekorde u broju obožavatelja i na društvenim mrežama, dolazi u Zagreb', tako su u agenciji xoxo opisali Biebera.

Svi oni koji budu željeli cjelodnevno druženje sa svojom omiljenom zvijezdom morat će izdvojiti vrtoglavih 14 tisuća kuna,a najjeftinija ulaznica koštat će 365 kuna, dok će cijena VIP lože biti 1465 kuna.

Da vas čujemo - idete li na koncert?

bieber

Još vijesti