Slika nije pronađena

Ove sezone nose se gola ramena i volani, a savršenu kombinaciju pronašla je Zara koja je u svojoj kolekciji ponudila plavu haljinu s otvorenim ramenima i volanima. Naravno, cure su apsolutno poludjele za njom i rasprodana je jako brzo.

Sigurno ti se nekoliko puta dogodilo to da hodaš po gradu i vidiš curu koja ima istu odjeću/obuću/nakit kao i ti. Ponekad se naživciraš, a ponekad se stvarno možeš samo nasmijati. Nakon što je počela uočavati cure u istoj plavoj haljini, komičarka Lulu Krause odlučila je napraviti Tumblr stranicu na kojoj će objavljivati fotke cura koje nose plavu haljinu i nastala je 'The Blue Off-The-Shoulder Dress From Zara'.


Stranicu možete pogledati OVDJE.

Ovdje sada ima preko 40 paparazzo fotki na kojima su cure koje je uglavnom fotkala s leđa, a ovaj 'projekt' traje već godinu dana.

'Prije godinu dana počela sam primjećivati cure u toj haljini po cijelom New Yorku. Nije da sam stokala ljude, jednostavno sam počela uočavati tu istu haljinu. Kad je ljeto 2016. završilo mislila sam da neću više vidjeti haljinu, ali isto se dogodilo ove godine pa sam odlučila svoje fotke podijeliti sa svijetom. Ljudi su mi sami počeli slati njihove fotke, ludnica', rekla je Lulu.

Naravno, i sama je isprobala haljinu, no nije bila jako oduševljena.

'Gubi se 80 posto pokretljivosti u njoj. Ne možeš visoko podići ruke, nisam mogla mahnuti ni pozvati taksi. No, lagana je i lijepo stoji', napravila je review popularne haljine.


Najvažnije pitanje – imaš li i ti tu haljinu?


Loading...

Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Fotka iz garderobe poznata je svim curama: 'Kakve su ovo veličine, ne mogu disati'

[KVIZ] Koja haljina za maturalnu večer idealno odgovara tvom karakteru?

Svi ju žele: ovo je najpopularnija ovogodišnja haljina za doček

zara plava haljina haljina