Slika nije pronađena

Još od prije vremena serije 'Gossip Girl', svi znamo da postoji nekolicina klinaca koji su se rodili pod sretnom zvijezdom i imaju već sada više novaca nego što ćemo mi ikad imati.

Sigurni smo da bi i Blair i Serena imale vlastite Instagram profile koji bi vjerojatno izgledali baš poput profila 'Rick Kids of Budapest'. Jedina razlika je ta što su Blair i Serena izmišljeni likovi, a ovdje se radi o stvarnim osobama...
Ovo nije jedini takav profil - postoje i 'Rich Kids of Dubai' i 'Rich Kids of Instagram'. Naravno, da bi imao pristup tom profilu, potrebno je da i si i sam/a dovoljno bogat/a da imaš para na bacanje - zato što je upravo to ono što rade ovi klinci!

Dominika Simon je jedna od cura koje se pojavljuju na profilu, a nedavno je bila na godišnjem odmoru u Singapuru. Ono što nas zanima jest od čega bi se ona trebala odmarati... Inače, na svojem privatnom profilu ima preko 16 tisuća followera, a svi koji ju prate mogu redovno pratiti gdje je i što radi!


Ywette je također članica ovog probranog društva, a ona se je pohvalila svojim kasnim ljetovanjem u prekrasnoj Grčkoj. Na svojem privatnom profilu ipak ima nešto više followera, pa se može pohvaliti zavidnom brojkom od čak 64 tisuća pratitelja! Iako ona nije klinka, njezini postovi se često objavljuju na ovom profilu, a sigurni smo da će njezina kći vrlo brzo postati dio ovog probranog društva!


Da ne moraš biti 'kid' da bi bio na ovom profilu, pokazuje i činjenica da je nedavno i presladak pas bio objavljen ovdje. Slikao se kraj bijelog Ferrarija u svojem smeđem outfitu i sve nas osvojio! Njegova je vlasnica, Kitty Hollenberger također članica ove elite, no ima zaključan Instagram profil s 'tek' nešto više od tri tisuće pratitelja...


Renata Muszula, samoprozvana 'savjetnica i terapeutkinja za ljepotu' je trenutačno u Dubaiju, gdje vrijeme provodi na jahti i sa šampanjcem. Zvuči kao san, zar ne? Još uzmi u obzir da svaka boca šampanjca košta 220 funti, a i sam/a vidiš koliko ih je na stolu ispred nje...


Jenny Kalo je prije 8 godina bila 'Miss Earth Hungary', a sada svoje vrijeme provodi s obitelji s kojom putuje po cijelom svijetu. Naravno, privatan helikopter je 'must' kad po ljeti odlučiš skočiti do austrijskih planina!


Nisu samo cure te koje vladaju ovim profilom, i dečki su tu, možda čak i prednjače! Svi znamo da u dečkima skupi auti slabost, a jedan od njih, PY na Instagramu, je pokazao kako on toči gorivo u svojeg ljubimca - samo najskuplju votku!


Nikolaos Charokopakis je također pripadnik ovog društva, a njegov post koji nam je zapao za oko jest onaj u kojem pokazuje svoju Louis Vuitton torbu koja je toliko natrpana novčanicama od 500 eura da se jedva može zatvoriti...


Moramo priznati da ne znamo kako bismo se sami snašli sa svim njihovim problemima, možda nam je i bolje ovako... Što bi ti napravio/la sa svim tim silnim novcima?

Foto: Instagram/Screenshot

A.Š.

Pročitaj još:

Bogati klinci Instagrama – ti štediš za more, a ovako se zabavljaju oni s brdom para

Bogati klinci Dubaija – jesu li to najbogatiji tinejdžeri na svijetu?

Je li moguće? Ovako žive ruski bogati tinejdžeri

bogati klinci budimpešte instagram

Još vijesti