Slika nije pronađena
Postoje mitovi koji su istiniti pa prestaju biti mitovi i postaju 'narodno znanje' i postoje oni koji su ovdje samo da nas zabave. Ti ćeš sama zaključiti u koju skupinu spada ovaj.

via GIPHY


Palac može izgledati na tri načina – ovisno o dužini gornje i donje polovice. I iz njega navodno možemo saznati kakva smo osoba – vodi li nas srce ili razum, jesmo li strastveni ili opušteni u ljubavi i jesmo li objektivni, piše BuzzFuzz.Osobe kojima je prva polovica palca dulja od druge (tip A)
su vrlo vjerne i strastvene. One postaju ljubomorne i opsjednute osobom s kojom su u ljubavnoj vezi vrlo brzo. Njihov fokus je ljubav – i ponekad zbog zaljubljenosti zanemaruju životne obaveze poput škole, studija, posla... Ne podnose 'seen' kao odgovor na svoje poruke ili pozive i zbog toga često ispadaju naporne partneru s kojim su u ljubavnom odnosu.

Oni kojima su gornja i donja polovica palca jednako duge (tip B) su 'hladne glave' u svemu. Oni vole planirati (i u tome su odlični) i imaju specifičan stil razmišljanja koji im olakšava put do postizanja zadanih ciljeva. Objektivni su i u ljubavi, dobro prosuđuju partnerove osjećaje i nikad 'ne gube glavu'. Zbog toga ih lako osvojiti i sporije napreduju u ljubavnoj vezi što ih dovodi do složenog odnosa.

Osobe kojima je gornja polovica palca kraća od donje (tip C) su prije svega realne i ne srljaju u ništa. Oni su promišljeni, ali istovremeno iskreni i pouzdani. Imaju odličnu moć zapažanja. Ali u ljubavi obuzdavaju svoje osjećaje i skloni su propuštanju prilika.Foto: BuzzFuzz/YouTube/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Test koji otkriva zanimljiv detalj o tebi – kako najčešće nosiš ruksak ili torbu?

Saznaj kakva si - šest predmeta s tvojeg stola za učenje koji te otkrivaju

Broj cipele koju nosiš otkriva puno - koliko ćeš dugo živjeti i hoćeš li prevariti dečka?

ljubav mit palac karakter Karakteristike

Još vijesti