Slika nije pronađena

Svi koji su imali ružan prekid veze ne tako davno, tužni su i povrijeđeni, sada se mogu malo oraspoložiti ovom super akcijom za Valentinovo. Jedan je zoološki vrt osmislio odličan način kako si pružiti malo zadovoljstva i napraviti nešto gadno bivšem ili bivšoj.

Nisi u vezi, netko ti je nedavno slomio srce i povrijedio te, a ne pomaže ti ni to što se Valentinovo sve više i više približava? Pokloni sama sebi ovaj totalno kul poklon! Zoološki vrt El Paso iz SAD-a ima super ne-romantičnu akciju za Valentinovo. Isto su radili i prošle godine, a s obzirom da se pokazalo popularnim, ponavljaju i ove godine! Dat će priliku ljudima da nazovu žohare po svojim bivšima koji su im slomili srce i to nije sve! Kako bi ti poklon sjeo što slađe, onda će tim žoharima nahraniti životinje – merkate, kao i sve ostale životinje u zoološkom koje si vole gricnuti žohara za ručak. Prošle godine nije bilo toliko žohara koliko je bilo prijavljenim imena bivših, pa ove godine povećavaju broj i žoharima s imenima bivših hrane životinje čak tri dana – 14., 15. i 16.veljače. Naravno, sve će se prenositi live snimkama na njihovim društvenim mrežama.


Imena bivših se mogu slati od 1. veljače do 15. veljače, putem obrasca na njihovom webu. Nigdje ne piše da je sudjelovanje ograničeno isključivo na SAD-a, tako da pripremi ime bivše ili bivšeg i već 1. veljače pošalji prijavu! Buahahaha zaslužili su!

Foto: Facebook/ Shutterstock.com - luis2499

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Najbolji poklon za Valentinovo za svakog od znakova zodijaka – prijedlozi i za cure i za dečke!

KVIZ: Saznaj s kim ćeš provesti Valentinovo

Ljubavne poruke koje možeš poslati simpi za Valentinovo – imamo 40 prijedloga!

bivsi žihar valentinovo solo romantika

Još vijesti