Anti-Valentinovo

Valentinovo je poznato  po romantici, crvenim ružama i zaljubljenim parovima, ali također može biti fantastičan dan za solo ekipu. Iako možeš ignorirati taj dan, biti solo na Valentinovo znači da možeš prigrliti praznik kao i svaki drugi, s mnoštvom zabavnih aktivnosti koje će pokazati koliko voliš i cijeniš sebe, svoje najbolje prijatelje i obitelj.

Zaljubljeni par [HOROSKOP] Evo kojih 5 znakova zodijaka mogu očekivati romantično i nezaboravno Valentinovo

Bilo da obučeš neki zanimljiv outfit i okupiš sve svoje slobodne prijatelje za fotografiranje ili se odlučiš opustiti kod kuće uz omiljeni film, 14. veljače je savršen dan za sve to. Bez obzira na tvoj ljubavni status, Valentinovo je i dalje vrijeme za slavlje sebe i svih divnih osobina koje te čine jedinstvenom.

1. Dan u spa centru
Tko kaže da ne možeš razmaziti samu sebe? Zakaži masažu u lokalnom centru ili nabavi visokokvalitetne proizvode za njegu kože za kreiranje vlastitog spa centra kod kuće.

2. Ultimativni filmski maraton
Zabavna stvar kod ove ideje je da to možeš raditi kod kuće odabirom nekih svojih omiljenih filmova i opuštanjem na kauču. Ili možeš otići u obližnje kino i pogledati neke od najnovijih filmova s prijateljima.

3. Posjeti zanimljivi muzej
Ako voliš umjetnost, ovo je savršen način da sebe počastiš, istovremeno razgledavajući neka nevjerojatna umjetnička djela.

via GIPHY

4. Isprobaj novi restoran s roditeljima
Velika je vjerojatnost da ima puno restorana u tvojoj blizini koje još nisi posjetila, pa zašto ih ne bi provjerila s roditeljima? Na kraju dana, ljubav između vas je vječna.

5. Posjeti escape room s prijateljima
Tražiš nešto malo izazovnije? Isprobaj escape room i vidi možeš li izaći brže od ostalih. Osim toga, gledanje kako tvoji prijatelji pokušavaju iznaći bijeg izazvat će mnogo smijeha.

6. Započni proljetno čišćenje
Tko je rekao da moraš čekati da počne proljeće kako bi stvari dovela u savršen red? Možda čak dobiješ neke nove ideje za uređenje svog prostora.

via GIPHY

7. Priušti si veliki poklon
Postoji nešto što si oduvijek željela, ali si se bojala pritisnuti „kupi"? Onda je Valentinovo dan da si stvarno priuštiš nešto što oduvijek želiš.

8. Isprobaj novi recept
Bilo da je kuhanje, pečenje ili oboje, posveti vrijeme stvaranju novog jela koje ćeš sigurno pojesti kasnije.

9. Organiziraj večer igara
Bez obzira želiš li samo igrati neke igre samostalno ili želiš organizirati veliko druženje sa svojim prijateljima, večer igara uvijek je dobro izbor.

via GIPHY

10. Organiziraj Anti-Valentinovo druženje
Tko je rekao da ne možeš organizirati party na Valentinovo kada si solo? Organiziraj veliko druženje sa svojim najbližim prijateljima i slavi zajedno što ste solo.

11. Isprobaj novu tjelovježbu
Bilo da preferiraš jogu ili kardio, pokretanje tijela je jedan od najboljih načina za povećanje energije. Kako bi osvježila rutinu vježbanja, isprobaj neki novi oblik vježbanja.

12. Počasti se dostavom hrane
Ostani udobno kod kuće i naruči dostavu hrane iz svog omiljenog restorana. Najbolji dio? Možeš dobiti upravo ono što želiš, a da ne moraš prilagođavati okus bilo kome drugome.

Par na Valentinovo KVIZ: Kako da ti i dečko proslavite Valentinovo ove godine?

valentinovo Anti-Valentinovo aktivnosti Proslava solo samci

Još vijesti