Slika nije pronađena

Puno nas je u nekom trenu bilo zaluđeno vampirima zbog 'Sumrak' groznice, kao i 'Vampirskih dnevnika', ali ova je cura otišla na skroz novi nivo. Ona tvrdi da je pravi vampir!

Biti vampir nije nešto što radi u slobodno vrijeme kao hobi za fotkanja ili da zabavlja druge, Lilith živi vampirskim životom i to već godinama. Ona tvrdi da je pravi pravcati vampir i da ima 600 godina. Živi u Londonu i pridržava se vampirskih 'pravila' života. Izbjegava sunce i tvrdi da se osjeća puno bolje po noći, kao da ima više energije. Njena je opsesija vampirima počela još dok je bila mala kada je pogledala 'Draculu' i postala fascinirana ovim bićima.

Obožava sve što ima veze s vampirima, a pronašla je na internetu i zajednicu svojih istomišljenika.

Vampir je 'postala' s 18 godina, a sve ovo nije samo pretvaranje. Čak je priznala da je popila ljudsku krv, ali je naglasila da je to bilo između ljudi iz vampirske zajednice s kojima se druži i da je sve bilo s pristankom. Zanimalo ju je kakav okus krv ima i opisala je da ju je pila baš kao i vampiri u filmovima, direktno s drugih. Naprave male rezove na koži gdje se ne vidi i piju ju na taj način, ispričala je za LadBible.

Njoj je ovakav vampirski način života nešto gdje se osjeća ugodno i slobodno, ali i moćno. Druži se s ostalim vampirima, ima ljude koji joj se dive, a na negativne komentare na obraća previše pažnje. Čak se i njena obitelj već pomirila s ovom njenom odlukom i podržavaju ju.

Pogledajte još:

[LOL] Dečko je curi dao upute kako se treba ponašati dok traje Europsko prvenstvo u nogometu

Mladi iz Hrvatske pri vrhu liste – piju puno više nego ostatak Europe! Evo kada kreću i koji spol je gori

Cura se osvećuje bivšem dečku već 5 godina – a način koji ima je genijalan!

vampir vampirica životni stil

Još vijesti