Slika nije pronađena

Dobre cipele zaokruže cijeli outfit, a ako imaš dovoljno sreće, savršene cipele su one koje su ti omiljene.

Bilo da se radi o tenisicama u kojima si svaki dan ili štiklama koje čuvaš za specijalne izlaske, tvoj odabir cipela govori puno o tebi. Osim onog očitog, o tome koji je tvoj stil, tvoje cipele otkrivaju još toga o tebi.

Saznaj što o tebi govori tvoj omiljeni par cipela!



Štikle

Iako nisi totalno girly, definitivno voliš sve ženskaste stvari. Voliš sjediti sa svojim frendicama na kavi i satima pričati o tome što si radila zadnja tri dana (otkad se niste vidjele). Voliš se srediti za svaki izlazak i uvijek izgledaš i više nego pristojno. Žrtvuješ se za ljepotu, ali nije ti uopće žao zbog toga!

Starke

Svaka cura ima barem jedan par starki u svojem ormaru, no to ne znači da su joj to omiljene cipele. Curama koje jesu, su cure koje su praktične i jednostavne. Imaš svoj stil koji furaš i uopće te ne zanima što drugi misle o tome. Iako starke nisu na glasu kao ultra ženstvena obuća, ti ih uspijevaš iskombinirati i s haljinama!


via GIPHY


Tenisice

Iako starke jesu tenisice, svi se možemo složiti da su 'prave' tenisice puno udobnije od starki. Ako nosiš tenisice i one su ti omiljene cipele, cura si koja cijeni udobnost i puna je obaveza. Imaš uvijek natrpan raspored i zato trebaš biti spremna na sve izazove koje ti dan donosi. U tenisicama možeš trčati za tramvajem/autobusom, biti stylish kada ti se da, ali i hodati po cijeli dan!

Balerinke

Šarmantne koliko i štikle, a udobne kao tenisice - balerinke su omiljena obuća svih cura koje su nepopravljivi romantičari i sanjari. Kada bi cipele bile osoba, balerinke bi definitivno bile stara Taylor Swift, a osjećaš kako je ona i tvoj 'spirit animal'. Biraš udobnost, ali nećeš se zbog nje odreći lijepog izgleda. U balerinkama možeš raditi što god poželiš i uvijek izgledaš super - bila u trapericama ili omiljenoj haljini!

Crocsice

Iskreno, ti si ona legenda od osobe koju boli briga što svi mrze Crocsice zato što su tebi udobne i ti ih voliš. Nitko ti ne može promijeniti mišljenje i nema šanse da bi se ti preobula za bilo koga! Crocsice su tvoj favorit!


via GIPHY


Sandale

Otvorena si osoba u kojoj svi nalaze utjehu. Nije ti problem biti nečije rame za plakanje, a još manje ti je problem biti ona osoba u društvu koja će podizati atmosferu i svih nasmijavati. Sandale su tvoj izbor zato što su udobne i nemaš nikakvih problema  sa svojim stopalima - što cure sve češće imaju, a ne znamo zašto!

Čizme

Trenutno je ljeto pa su ti čizme vjerojatno spremljene negdje, ali čim temperatura malo padne, ti vadiš čizme! U njima se osjećaš snažnijom nego inače, i odjednom dobiješ ogroman rast samopouzdanja. Kada se totalno središ, skroz bacaš na J.Lo i Beyonce. One su tvoji uzori i to se totalno vidi!

Koje su tvoje omiljene cipele?


Foto: Giphy/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Pravila zahvaljujući kojima ćeš imati savršen stil – koje boje cipela idu uz koje hlače?

VIDEO Glittermanija se nastavlja – on svake cipele pretvara u šljokičastu senzaciju!

3 modela cipela koje dečki ni pod razno ne žele vidjeti na curama

cipele

Još vijesti