Slika nije pronađena

Svi imamo svoje omiljene pjesme, filmove, glumice, glumce, pjevače i bendove. I sve nas te stvari na neki način definiraju i oblikuju. Govore ljudima nešto o onome tko smo mi, ali i o tome tko bismo željeli biti.

Ne možemo ti točno reći što svaka tvoja omiljena stvar govori o tebi, ali ti možemo reći što tvoja omiljena Disney princeza govori o tebi!

Belle

Ti si ona osoba koja, ako je pročitala knjigu prije filma, cijelo vrijeme govoriti što je krivo. Na fejsu stalno postaš linkove na razne peticije koje si i sama prva potpisala. S nekoliko si dečkiju prekinula jer nisu bili dovoljno ozbiljni za tebe, iako ni ti nisi baš toliko odrasla koliko misliš da jesi. Istina je da jedva znaš skuhati jaja, a kamoli nešto drugo... Sve je u redu, ne moraš glumiti da si zrelija nego što jesi, ne treba te biti sram toga što i dalje slušaš Justina Biebera...

via GIPHY


Pocahontas

Voljela si Pocahontas jer je mogla pričati s divljim životinjama, a to ti je oduvijek bila želja. Tvoj stil oblačenja je takav da uvijek imaš nešto što se može opisati kao lepršavo, obožavaš sve vrste perlica i veliki si protivnik nošenja pravog krzna.

via GIPHY


Pepeljuga

Opsjednuta si idejom da te netko zavede i da će tvoj prvi dečko uistinu i biti tvoj budući muž. Čim nekoga upoznaš, već zamišljaš kako će izgledati vaše vjenčanje, a bitno ti je i da ima dobro prezime, ipak će to postati i tvoje. Voliš sve planirati i vjerojatno si jedna od onih rijetkih koji i dalje imaju rokovnik te u njega redovito zapisuju stvari.

via GIPHY


Jasmine

Voliš biti u društvu dečkiju, a bome i oni uživaju u tvojem društvu. Trudiš se uvijek izgledati super te istaknuti sve svoje atribute, bez obzira bilo to u datom trenutku prikladno ili ne. Sviđaju ti se dečki koji su malo grublji, ne tražiš savršenog princa s kakvim princeze inače završe. Ponekad znaš biti preoštra prema svima u svojoj okolini, pa čak i prema svojim najboljim frendicama!

via GIPHY


Ariel

Baš kao i Ariel, ti si jedna od onih cura koje bi sve dale da budu s dečkom koji im se sviđa. Od toga da bi promijenila način na koji se šminkaš, boju kose, pa čak i glazbu koju slušaš, do toga da u potpunosti zaboraviš na sve svoje prijateljice kada nađeš novog dečka. Vrlo često, kada dolazi do ljubavi, izgubiš svoje pravo ja, baš kao što je i Ariel izgubila glas kako bi pronašla svoju pravu ljubav.

via GIPHY


Mulan

Ozbiljna si i očekuješ od svih ostalih da također budu ozbiljni. Čim nekoga upoznaš, daješ mu do znanja kako nećeš trpjeti njegove gluposti te da ne želiš gubiti vrijeme na njega/nju ako vaš odnos nema budućnosti. U isto vrijeme glumiš da si jako hladna osoba, a zaista si puna emocija, koje ustvari skrivaš. Svi ti povjeravaju svoje tajne, bilo da se radi o tvojoj BFF ili curi iz razreda s kojom si čak ni nisi toliko dobra.

via GIPHY


Snjeguljica

Mislila si da si ti ona posebna cura koja se nikako ne uklapa u društvo, no kada si došla u srednju, vidjela si da je većina cura ustvari baš kao i ti. Prošla si nekoliko faza, no to ne znači da sve stvari iz tih čudnih perioda i dalje ne čuvaš - tko zna, možda ti jednom zatrebaju. Možda smatraš da nisi osobu koju je lako voljeti i koja se lako zaljubi, no istina je da kada bi samo dala priliku nekome, da bi sve sjelo na svoje mjesto. Stoga, pokreni se!

via GIPHY


Trnoružica

Voliš partijati, toliko da bi se moglo reći da živiš za vikende. Ili bolje rečeno, svaki dan ti je vikend. Ideš van čim možeš, s bilo kojim društvom - svojim najboljim prijateljima ili ljudima koje si upoznala u prošlom izlasku, skroz ti je svejedno. I ponašaš se baš kao prava mala princeza, svugdje se voziš taksijem ili te roditelji voze. Jedna si od onih cura koje žive život koji bi svi tvoji vršnjaci željeli, ali se oni jednostavno ne usude.

via GIPHY


Koja je tvoja omiljena Disney princeza?

Foto: Giphy/Pixabay

A.Š.

Pročitaj još:

Disney ide korak dalje: sljedeća princeza bit će lezbijka?

Potrošila 14 tisuća dolara kako bi izgledala poput Disneyjevih princeza

I on želi biti princeza: dečko se maskira u Disneyjeve junakinje

princeze disney