Slika nije pronađena

Ako i ti maštaš o tome da jednog dana poljubiš, zagrliš, a možda čak i odšetaš do oltara sa svojim idolom, nemoj gubiti nadu – ovoj djevojci je to uspjelo.

Dobro, još nije izgovorila sudbonosno 'da', ali sve osim toga joj je pošlo za rukom. Danielle Caeser je oduvijek bila veliki fan glumca Jakea T. Austina koji je glumio sa Selenom Gomez u Disneyjevom Wizards of Waverly Place -u. Nakon što ga je godinama gledala na malom ekranu i lijepila njegove postere po sobi, 2011. godina ga je napokon susrela na dijeljenju autograma u New Yorku.


Jake ju je nakon upoznavanja počeo pratiti na Twitteru, a ona ga je i dalje obasipala porukicama. Zgodni glumac uskoro je popustio, a prije samo nekoliko dana na svom Instagram profilu objavio je ovu fotku uz opis 'Lud sam za njom'. Ona je također podijelila istu fotku uz nešto drugačiji opis: 'Svaka ljubavna priča je divna, ali naša mi je najdraža'.


Moramo se složiti s Danielle i priznati da je njihova priča zaista posebna. Znači li to da sve obožavateljice diljem svijeta ipak ne trebaju gubiti nadu?

Foto: Instagram
I.N.

Pročitajte još:

U vezi s fanovima - celebovi koji su dejtali s obožavateljima

Najluđa obožavateljica: promijenila prezime u Bieber i spava s kartonskim Justinom

Kada fanovi prijeđu granicu: Pjevači koje su obožavatelji napali na pozornici

obožavateljica idol veza

Još vijesti