Slika nije pronađena

Orangina ti donosi više razloga za uživanje ovo ljeto! Osim pravog ljetnog osvježenja iskoristi priliku za osvajanjem vrijednih nagrada. Osjeti jedinstveno iskustvo opuštajući se u trenutku uz eksploziju okusa, svježoj perspektivi i doživljaju prave naranče.

Uživaj u soku od naranče i pravoj voćnoj pulpi, a ne propusti priliku za sudjelovanjem u velikoj Orangina nagradnoj igri! Osvoji glavnu nagradu Piaggio Liberty 125 ili neku od utješnih nagrada – Hoverboard ili paket Orangina limenki. Sudjelovanjem u nagradnoj igri daješ priliku i svom konobaru za osvajanjem vrijednog iznosa na Diners potrošačkoj kartici.

Sve što trebate napraviti je:


- Naručiti Oranginu u  kafiću
- Potražiti nagradni kod na grlu bočice
- Uzeti svoj mobitel i odsurfaj na
www.naruci-oranginu.com
- Upisati nagradni kod i svoje podatke te čekati na završno izvlačenje

Orangina, najprirodnije gazirano piće, autentična i osebujna  okusom i izgledom, nastala je davne 1936. godine u Francuskoj jedinstvenom recepturom. Njenu originalnost ističe i iconic bočica prepoznatljivog kruškolikog oblika. Sok napravljen od naranči iz Valencije, jedine vrste naranči koja se uzgaja isključivo za izradu sokova, a raste u vrijeme ljeta, što doprinosi njihovoj visokoj slasnosti.


Izvorni okus i Orangininu posebnost daje jedinstvena originalna receptura od izvrsno izbalansiranog omjera narančine pulpe i esencijalnih ulja iz kore naranče.
Najbolji okusn i pravu voćnu pulpu Orangine probudit ćeš blagim protresanjem bočice, a za poseban užitak i punoću okusa preporučujemo pijenje slamčicom izravno iz bočice.


Protresi ljeto i naruči Oranginu u svom omiljenom kafiću te osvoji vrijedne nagrade! Više info na navedenoj web stranici i na Facebooku!


www.naruci-oranginu.com

https://web.facebook.com/OranginaAdria/?fref=ts

https://www.instagram.com/Oranginaadria/

I.I./Sponzorirani članak


orangina