Slika nije pronađena

Cinestar je prije 5 mjeseci zatvorio svoja vrata zbog širenja koronavirusa, ali sada se situacija polako vraća na staro, a to znači i da se otvaraju kinodvorane. Napokon ćemo opet moći gledati filmove na velikom platnu, ali uz neke izmjene, ipak je korona još uvijek tu.

Navikli smo svako toliko otići u kino i pogledati neki novi film, ali zadnjih smo 5 mjeseci to radili s kreveta i na Netflixu. Cinestar nas je sada sve razveselio objavom da su napokon spremni ponovno otvoriti svoja vrata. To će se dogoditi u četvrtak 20. kolovoza! Iako se Cinestar otvara svoja vrata, i dalje trebamo svi biti oprezni i ponašati se odgovorno, a zbog toga uvode se neka nova pravila.

Cinestar je tako smanjio kapacitete svih svojih dvorana, što znači da se karte neće prodavati do popunjenih svih sjedala, već onoliko koliko je sigurno za posjetitelje. Bilo da kupuješ ulaznicu online ili u kinu, automatski će biti blokirana kupnja sjedala između dvije različite grupe ljudi. Znači, moći ćeš sjediti do osobe s kojom ćeš doći u kino, ali između vas i druge grupe, morat će biti jedno prazno mjesto, s lijeve i s desne strane. Što zapravo i ne zvuči tako loše. Uz to, bit će dobro proračunato i kada koji film završava, a kada sljedeći počinje te će biti rupa između, da bi ljudi otišli i novi došli, bez da se susreću i da budu manje gužve u predvorjima. Još jedna novost je da će se na blagajni kada kupuješ ulaznicu, moći odmah kupiti i hrana i piće, nećeš to morati kupovati posebno kasnije. Ništa od toga ne zvuči loše!

Foto: Facebook/ Shutterstock.com - Estrada Anton

M.T.

Pogledajte još:

Film ili knjiga velikog ljubavnog hita 'After' - što je bolje? Pitali smo nekoliko fanova i ovo je njihova presuda

Sve su nas zavarali: U ovih 11 filmova i serija likovi koji su kao dobri zapravo to nisu – sebični su i toksični

Jasno je da će ovo biti veliki hit! Selena Gomez je producentica romantične komedije koja samo što nije tu

otvaranje kino CineStar nova pravila Koronavirus

Još vijesti