Slika nije pronađena

Cure sazrijevaju prije nego dečki i zbog toga je u mladosti mnogima problematično pronaći dečka s kojim će im veza izgledati onako kako su zamislile. Zato mnoge i dejtaju starije dečke.

Kao prvo, nemoj pretpostaviti da će ti dečko postati pametniji i zreliji s godinama. Hoće, ali će taj proces ići tako jako sporo i trebat će mu puno dulje nego tebi da postane emocionalno zreo i spreman za pravu vezu. Čast iznimkama, ali za većinu ovo ipak vrijedi, piše Bro Bible. Pa ipak, kada su u teen godinama, većina će biti itekako nezrela. Ovo su samo neka od ponašanja koja posebno curama idu na živce, a koja su zajednička većini mladih dečki. Ne znamo zašto ovo rade i zašto misle da su zbog toga kul i super, ali njima je to top.

1.Ne spuštaju iza sebe dasku na wc-u

Jer zašto bi to bilo bitno. Sjetit će se najglupljih stvari, ali ovo…nikada. Ovo je jedna od onih stvari koje dečki ne mogu baš nikako zapamtiti bez obzira na to koliko im se puta ponovilo.

2.S prijateljima ocjenjuju i komentiraju cure dok prolaze pokraj njih

I naravno, svoje komentare dovikuju na sav glas. Neugodno će biti baš svakoj curi i neće zbog toga pomisliti 'uuu gle kako kul dečko' – to će zapravo biti zadnja misao koja će joj proći glavom. Ovo je toliko neugodno za svaku žensku osobu i kasnije imaju PTSP od prolaženja pokraj skupine likova.

3.Non stop igraju video igrice

Kao da na ovom svijetu ne postoji niti jedna druga aktivnost kojom bi se mogli baviti. Kada ga god pitaš što radi, uvijek su dobre šanse da će odgovor biti da igra, bilo sam ili s frendovima. Čak će neki reći i da se ne mogu vidjeti s tobom jer imaju baš tada dogovoreno grupno igranje s ekipom.

4.Ne žele u vezu kako bi imali opcije

Imati curu znači da će propustiti 10 drugih cura s kojima će se možda moći spetljati, i to je nešto što ne žele riskirati. Sviđaš mu se i nema ništa protiv toga da se viđate i družite, ali pokušaj definirati vaš odnos, i nestat će kao da je duh.

5.Prave se da nemaju osjećaje

Ne, ne, ni slučajno ne bi priznali da imaju osjećaje prema tebi, a pogotovo reći da te vole. Pokazati da im je žao ili ni slučajno zaplakati. Prave se da su 'igrači', 'pravi muškarci' ili roboti.

6.Tvoje prijateljsko ponašanje pročitaju kao da ti se sviđa

Misle da su zgodniji i privlačniji nego što jesu. Čim si prema njima malo više prijateljski raspoložena, oni to pročitaju kao da si rekla da ti se sviđa. I onda ti se počne upucavati i optuži te da si ga zavlačila ili nešto slično. Kao da zaboravljaju da postoje muško-ženska prijateljstva. Misle da su toliko neodoljivi, a zapravo polovica cura za koje misle da su lude za njima, nisu ni približno.

7.Srame se prići curi u javnosti

Ako im se netko i svidi negdje vani ili dok su na kavi ili cugi, nema šanse da nešto poduzmu po tom pitanju. Gledat će te, ali prići, to nikako. Ne bi nikada to priznali, ali zapravo se srame prići jer se boje kako će izgledati u očima drugih ako ga odbiješ.


8.Misle da su zabavni zato što svaki vikend (previše) piju

Oni dečki koji stalno piju uopće zbog toga neće biti curama privlačniji ili će ih one doživljavati kao zabavnije. Dapače, to više djeluje kao nešto što će odbiti. Iako oni misle da su super zabavni kada su pijani, realnost je da su samo užasno naporni.

9.Ne znaju postaviti pitanje kada nekoga tek upoznaju

Oni razgovori kada nekoga tek upoznaš i ne znaš još ništa o toj osobi su idealni jer ima toliko opcija i toliko stvari koje možeš pitati. Ali ne, vrhunac njihovih pitanja je 'i, šta se radi?'. Cure su te koje uvijek moraju voditi razgovore.

10.Ne žele plesati kada su vani

Samo stoje negdje s čašom u ruci i mrdaju glavom. To je limit. Ništa više od toga jer su oni prekul za to.

Pogledajte još:

Rečenice koje svaka cura mrzi čuti – ali ovih će ti 15 sigurno barem jednom netko reći

Niska si i misliš da zato nećeš imati dečka? Oni obožavaju niske cure – zbog ovih 9 stvari su im top

Koja boja očiju najviše privlači dečke, a koja cure? Svaki spol ima jednu koju obožava

Dečki mladi dečki ponašanja iritantno

Još vijesti