Slika nije pronađena

Naravno, postoje oni koje to užasno živcira, a ravnatelja jedne škole posebno jako irititraju učenici koji se ljubakaju po školskim hodnicima. Ravnatelj najstarije škole u Velikoj Britaniji,  Ruthin School, na tapeti je zbog emaila koji je procurio u javnost.

Naime, ravnatelj škole u kojoj godišnja školarina košta više od 288.000 kuna, odlučio je stati na kraj romantici po školskim hodicima jer to učenike ometa u učenju i obrazovanju općenito.


Gospodin Toby Belfield u emailu koji je objavio Daily Post piše da će napraviti listu studenata koji su u vezi i koji se ljube po hodnicima i da će ti učenici 'trebati pronaći novu školu'. Također, učenicima prijeti i lošim peroprukama koje su im potrebne za upis na sveučilište.

No, nakon što je cijela priča procurila u javnost, malo se smekšao.


'Ako učenik ima samo dobre ocijene ne bih mu napisao loše preporuke i tako mu smanjio šanse upisa na sveučilište samo zato što ima curu ili dečka. Moj email bio je poslan svim učenicima kako bi ih pokušao odvratiti od tinejdžerskih veza. Škola nije mjesto za romantične veze.' – stoji u službenoj izjavi.

Kasnije je dodao da nitko neće biti izbačen samo zato jer je u vezi: 'Dobit će priliku da sagledaju svoju vezu, a nadam se da će oni (i njihovi roditelji) obrazovanje staviti na prvo mjesto', dodao je.

Učenici u toj školi imaju od 15 do 17 godina i stvarno je malo teško očekivati da se ne zaljube, a mail je naljutio i brojne roditelje koji skupo plaćaju školu.


Naravno, branio se time da radi ono što je najbolje za učenike.


Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte joŠ:

Popularni dečki za kojima je luda cijela škola - što im je zajedničko svima?

Srednjoškolac iz Osijeka postao kradljivac bicikala: 'Trebao mi je novac, imao sam zahtjevnu curu'

Rezultati ankete – ocjene u školama bi se trebale ukinuti

Škola ravnatelj ljubljenje

Još vijesti