Slika nije pronađena

Za ne povjerovati, robot Sophia pjeva pjesmu Say Something Christine Aguilere i A Great Big World u duetu s Jimmy Fallonom. To je prvi takav duet ikad!

Osim što je prvi humanoidni robot s državljanstvom Saudijske Arabije, bila je i prvi robot koji je ikad dobio vizu Azerbajdžana. Ona daje intervjue za medije i tješi Angelu Merkel, a sad ona može i pjevati.

via GIPHY

Nedavno se pojavila u emisiji The Tonight Show' kod Jimmy Fallona. Emisija je bila posvećena robotima. Nakon što su popričali o tome čime se Sophia bavila u posljednje vrijeme, ona se pohvalila svojom novom značajkom ona može pjevati. Rekla je: 'Volim pjevati karaoke koristeći svoj Al glas', i nasmijala Fallona koji nije mogao odoljeti, a da ne zapjeva jedan duet sa svojom gošćom. Usprkos tome što neće uskoro osvajati nagrade Grammy, ovo je bio povijesni trenutak. Zapjevali su pjesmu Say Something koju u originalu izvode A Great Big World i Christina Aguilera.

U videu možete vidjeti kako su izgledali i zvučali robot Sarah i Jimmy Fallon u duetu:Kako se vama čini - ima li ovaj duet svjetlu budućnost ili su vas samo prošli trnci kada ste ga čuli?

Foto: Youtube Screenshot/Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

ANKETA Što kažete na ovo – za 10 godina profesore će zamijeniti roboti?

Zastrašujuća budućnost: Današnji tinejdžeri moći će voditi ljubav s robotom

Tehnologija VS starci: onaj osjećaj kad starcima pokušavaš objasniti kako koristiti 'moderna čuda'

robot pjevanje duet Jimmy Fallon zanimljivost

Još vijesti