Slika nije pronađena

Koliko god hrana iz McDonald'sa bila nezdrava, svi se tu i tamo počastimo odlaskom u nama najbliži i naručivanjem omiljenog jela. Bili to Nuggetsi ili Big Mac, svi imaju svoje omiljeno jelo u McDonald'su. Volimo njihov sladoled, a posebno mjesto u našem srcu ima njihov pommes frites.

via GIPHY


Dugi niz godina, McDonald's je bio jedan od onih mjesta gdje dođeš, naručiš što želiš, platiš i sam nosiš hranu do mjesta gdje želiš jesti.

Nedavno su uveli i opciju gdje možeš sam naručiti hranu koju želiš te ako plaćaš karticama, platiš odmah, a ako gotovinom, onda na blagajni. Nakon toga predaš svoju narudžbu te na monitoru čekaš dok ne vidiš broj svoje narudžbe te onda pokupiš svoju hranu i krećeš na mjesto. Tako su smanjili gužvu na blagajni, a samim time i vrijeme čekanja na hranu.


I da, što se tiče čekanja na hranu, izgleda da će se od sada pa nadalje, fokusirati na to da se hrana priprema tek nakon što je zaprimljena narudžba, što znači da će te čekati samo fina, svježa hrana!


Daleko najveća novost koju nam priprema ovaj lanac restorana jest činjenica da će se ubrzo u restoranima moći naručiti hrana te zatim sjesti za stol te pričekati dok ti netko od radnika ne donese tvoju narudžbu!

Ovo je nešto što će se posebno svidjeti onima koji u velikom društvu ide u McDonald's te imaju velike narudžbe. Skoro pa svima se barem jednom prosula kola nasred restorana, pa nas ova novost zaista veseli!

Kako će to funkcionirati?

Pri pravljenju narudžbe, uzet ćeš jedan od lokatora, te u narudžbi napisati njegov broj. Zatim ga poneseš sa sobom na stol i staviš na vidljivo mjesto, tako da kasnije tvoj stol nađu bez problema i posluže te s tvojom narudžbom!

Ako se kojim slučajem pogubiš u cijeloj toj situaciji, ne brini. Tu je voditelj odnosa s gostima koji će dočekivati nove goste, usmjeravati ih te odgovarati na sva pitanja oko naručivanja putem kioska te primanja narudžba za stolom. Više o ovoj usluzi pročitajte ovdje.

via GIPHY


Moramo priznati da nam se ovakav McDonald's skroz sviđa te jedva čekamo vidjeti kako će to funkcionirati. Zasad je usluga dostupna u McDonald'su Vrapče i Avenue Mall, a postepeno će se uvoditi i u ostale restorane u Hrvatskoj.

Foto: Giphy/McDonalds.hr

A.Š.

Pročitaj još:

Kralj Big Maca – istetovirao račun iz McDonalds'a na ruku!

Iznenađujući efekti fast food prehrane

Jedete li i vi često fast food? Zbog ovih 7 razloga biste mogli prestati!

fast food mcdonald's

Još vijesti