Slika nije pronađena
Osim filtera, izbacio je i nove, prigodne emojije! No, krenimo redom...

Ako želite isprobati novi 'tribute to Halloween' filter, upalite prednju kameru na Instagram Stories, psihički se pripremite, otvorite usta i BAM! Pretvorit ćete se u spooky vampira kojem krv curi iz usta.


Ako koristite stražnju kameru možete uprizoriti skoro bilo koju scenu iz svojeg omiljenog horor filma, a možete dodati i glazbenu podlogu, zahvaljujući odnedavno pokrenutoj suradnji Instagrama sa streaming servisom Spotify.

Evo kako umetnuti glazbu u Instagram Stories post... Pod stickerima pronađite opciju 'music' i otvorit će vam se popis pjesama kategoriziran u tri grupe – 'popular', 'moods' i 'genres'. Odaberite pjesmu koja idealno odgovara uz vašu fotku ili video zapis i potom se odlučite koji dio ćete koristiti za objavu na Storyju.


No, nije ni to sve! Za prave ljubitelje Halloweena tu su i novi, prigodni emojiji i stickeri. Njih tek očekujemo na našem geografskom području (zasad su dostupni samo u SAD-u i Kanadi), ali sigurni smo da stižu uskoro. Tko zna, možda doputuju na metli?!


Foto: Sade Adeyina Instagram/Twitter/Instagram/Pexels

M.Z.

Provjeri još...

#SVISMOTU Vodi se opaka bitka za popularnost između Instagrama i Snapchata – gdje si ti? [ANKETA]

Instagram u borbi za mentalno zdravlje – lajkaš li novosti koje uvode? [ANKETA]

Fanovi gifova došli na svoje – Instagram je uveo novost baš za njih!

filter spooky novo instagram halloween

Još vijesti