Slika nije pronađena

Znate onu epizodu Black Mirror-a u kojoj nitko ne smije ni otići spavati bez gledanja oglasa koji im pokrivaju cijelu spavaću sobu? Pa, danas smo još jedan korak bliže toj stvarnosti.

Facebook je potvrdio da će oglasi stići u aplikaciju 2020. godine i to kao dio Statusa koji su ekvivalenti Instagramovim Storyjima. Društvena mreža objavila je novost ovaj tjedan na svom Facebook Marketing Summitu u Nizozemskoj, a Olivier Ponteville, iz digitalne marketinške agencije Be Connect, očito je znao o čemu se radi jer o tome, između ostaloga, svjedoče njegovi Tweetovi. Fotografirao je nekoliko slajdova koji su pokazali kako će izgledati oglasi u aplikaciji.

via GIPHY


Kao što možete vidjeti na fotki ispod, Status Oglasi zauzimaju cijeli ekran, na isti način kao i standardni status na WhatsAppu. Umjesto prikazivanja imena kontakta na vrhu zaslona, prikazuje se ime tvrtke koja se oglašava. Kada se oglasi pojave, možete povući prema gore za više informacija o proizvodu ili usluzi koja se oglašava.Iz Facebooka kažu kako trenutno 450 milijuna korisnika WhatsAppa koristi statuse, dok aplikacija ukupno ima oko 1,5 milijardu korisnika.Foto: Freepik/ Twitter/ Giphy

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Koliko velik i jak utjecaj mogu imati društveni mediji zna i ovaj celeb – čak priznaje da ih se boji!

Olako blokiranje ljudi na društvenim mrežama pokazuje nešto zanimljivo o tvojoj osobnosti

Svima idete na živce s ovih 7 navika! Otkrijte što izbjegavati na društvenim mrežama i tijekom dopkanja

reklame promjene status vijest zanimljivost whatsapp