Slika nije pronađena

Ariel Olivar je u objavu napisala 'izazov prihvaćen' i snimila se na stadionu, a do sada je taj video pregledan već više od 16 milijuna puta i retweetan je više od 150.000 puta.

Uskoro je njezina sposobnost da se protivi zakonima fizike zadivila ekipu diljem svijeta i sada svi pokušavaju preskočiti imaginarnu kutiju. Ako želite isprobati 'invisible box challenge' trebate prvo potapšati kutiju u visini koju ste zamislili, desnom nogom zakoračiti na nju i lijevom ju preskočiti. Funkcionira i obratno – sam(a) odaberi koja noga će preskakivati, a koja biti oslonac na zamišljenoj kutiji.


U izazovu se dosada već okušala hrpa slavnih – pogledaj kako je u tome uspio Justin Bieber.


Bieber je, kao i većina ljudi, u ovom izazovu bio uspješan – savladao je gradivo i time se pohvalio na Twitteru. No, nisu baš svi bili uspješni u 'invisible box challengeu' – Logan Paul se primjerice raspao po podu 'koliko je dug i širok'.


Donosimo ti još smješnih videa, a ti slobodno napravi svoj.Video svojeg pokušaja 'invisible box challengea' nam slobodno pošalji na info@teen385.com ili u inbox portala Teen385! Jedva čekamo da vidimo vaše pokušaje!

Foto: Twitter/Screenshot

M.Z.

Pročitajte još:

Ultimativni ljetni izazov - tko je dovoljno spretan da uspije ovo?

Tinejdžeri ludi za internetskim izazovom s korom banane

Tinejdžer skoro izgubio život zbog izazova s YouTube-a

izazov invisible box challenge Justin Bieber Viralno twitter