Slika nije pronađena

Booking.com, od 11. rujna, po prvi puta u povijesti nudi smještaj u kućici od čokolade... I da, dobro ste shvatili – kućica je jestiva, prima maksimalno četiri osobe i noćenje košta smiješnih 50 eura, piše portal Putoholičari.hr.

Ovo je jedinstvena prilika za sve čokoljupce da se izdovolje najpopularnije slastice na svijetu. Riječ je o tradicionalnoj kućici koja se prostire na 18 metara kvadratnih, a za njezinu izradu je bilo potrebno 1,5 tona čokolade. U kućici sve je od čokolade, a u dvorištu se nalazi ribnjak od bijele čokolade i gredice cvijeća (pogađate) – od čokolade!Osmislio ju je i proizveo Jean-Luc Decluzeau, renomirani majstor čokolatijer, kipar i dizajner koji je u povodu stavljanja njegove kućice u ponudu Bookinga rekao: 'Nikad nisam ni pomislio da ću dobiti priliku izgraditi pravu čokoladnu tradicionalnu kućicu u kojoj će putnici noćiti!'.

Svi zainteresirani za noćenje u čokoladnom raju moraju biti brzi jer je moguće rezervirati samo nekoliko datuma. U 10 sati ujutro (po srednjoeuropskom vremenu - CET) 19. i 26. rujna bit će moguće rezervirati jedno noćenje (5. i 6. listopada). Za ostale datume, raspoloživost provjerite sami na Booking.com.Kućica je smještena unutar staklene konstrukcije L’Orangerie Ephémère u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u Sèvresu u Francuskoj, ali je definitivno vrijedna truda i duge vožnje.Foto: Booking.com


M.Z.


Podebljajte džeparac radeći posao iz snova – sve što trebate raditi je jesti Nutellu!

Provjeri još...

Ponuda iz snova jedne srednje škole – nude besplatan smještaj, hranu, stipendiju od 1200 kuna i posao onima koji ju upišu!

Ne možemo vjerovati da plaćaju za ovo - posao iz snova za sve ljubitelje mačaka

Čokolada kućica smještaj booking.com

Još vijesti