Slika nije pronađena

Baš kad pomisliš da si napokon našla vlastiti kutak mira i bezbrižne oaze na svom malom, skrivenom profilu na društvenim mrežama, dogodi se horor: stiže friend request od tvoj roditelja!

Ona mala crvena notifikacija kojoj se inače tako veselimo u trenutku postaje najgora noćna mora – mama, tata, zašto mi ovo radite?

Zahtjev za prijateljstvo baca nas u opaku dilemu: prihvatiti ga ili ne?
Prije nego kliknete konačno 'confirm', dobro razmislite; neki roditelji odlučili su se našaliti na račun svojih ukućana – iako je nama bilo smiješno, vjerujemo da se ti tinejdžeri još uvijek crvene od srama.Čak i ako vaš roditelji ne spadaju u kategoriju šaljivaca koji bi se mogli dobro zabaviti dovodeći vas u nezgodne situacije, možda će postojati problem 'ne znam koristiti Facebook'. Osim što ćete morati besplatno davati instrukcije, vjerojatno ćete se suočiti s ovakvim situacijama.A ti si mislio da si ti selfie ovisnik? Khm, čekaj dok se tata dočepa 'selfie štapa'.Ako su se i vama dogodile slične stvari, napišite nam nešto o tome. Uz svoj nick, opišite neugodnjak koji ste doživjeli na društvenim mrežama zahvaljujući roditeljima.

Foto/Izvor: Buzzfeed.com
I.N.

Pročitajte još:

Roditelji isprdali sina i snimili selfie po uzoru na njega!

Kada roditelji otvore profil na fejsu - zemljo, otvori se!

roditelji društvene mreže

Još vijesti