Slika nije pronađena

U želji da izgledamo ljepše, svi smo se barem jednom zeznuli; boja kose ispala je zelena, zbog krive nijanse pudera koža lica postala je narančasta, a ono što je trebala biti simpatična manikura pretvorilo se u razmazani lak na noktima.

Ipak, sve te beauty katastrofe nisu ni približno strašne onoj koju je doživjela 20-godišnja djevojka. Ona je, naime, u dobi od 15 godine previše počupala svoje obrve pa je rješenje pronašla u tetoviranju. Iako nam nije jasno kako je moguće da su je tetovirali s obzirom da nije punoljetna, tattoo majstor nacrtao joj je zamjenske obrve.


Još veća katastrofa dogodila se kada su joj prirodne obrve izrasle na potpuno drugom mjestu stoga je odjednom imala čak 4 obrve. Posljednjih 5 godina provodi gotovo dva sata dnevno pokušavajući prikriti tu katastrofu raznim proizvodima na koje je potrošila pravo malo bogatstvo. Utjehu je pronašla nedavno u činjenici da su debele obrve kakve ima Cara Delevingne sve popularnije pa napokon ne mora ulagati toliko truda u njihovo prikrivanje kao ranije.


'Jedna se nalazi više, a druga je tanja, no u svakom slučaju imam 4 obrve. To je najveća pogreška koju sam napravila u životu. Učinit ću sve samo da to ispravim' priznala je očajna djevojka koja upravo ide na tretmane laserom koji bi joj mogli pomoći.

I.N.

Pročitajte još:

Tinejdžerica je željela debele obrve, a nakon kozmetičkog tretmana dogodila se katastrofa

Tinejdžerica oslijepila nakon tretmana bojanja trepavica i obrva!

Obrve i sve što niste znali o njima!

obrve beauty katastrofa