Slika nije pronađena

Iako je ‘selfie’ bila riječ godine 2013., ni ove 2014. manija oko selfića nije manja!

Naravno da je bilo mnogo nezgoda, provala, neprimjerenih selfija, bez-šminke selfija, humanitarnih selfija i sličnih fotkica, ali ova je godina također donijela i prvi selfie iz svemira koji je završio na Instagramu, prvi iz unutrašnjosti vulkana pa čak i photobombanje koje je elegantno kao i uvijek izvela engleska kraljica Elizabeta.

1. Prvi selfie iz svemira!

foto: instagram@iss

Prošle godine astronaut Mike Hopkins prvi je prošle godine okinuo selfie u svemiru, ali ove je godine astronaut Steven R. Swanson otišao još i dalje – objavio je svoj svemirski selfić na Instagramu! Ok, možda i nije tehnički ‘pravi’ selfie jer ga je okinuo netko drugi, ali iz svemira je pa ćemo mu oprostiti!

2. Ellen Degeneres i hrpa poznatih i slavnih s dodjele Oscara

Zbog ovog selfija Twitter nije radio neko vrijeme, a ovo je postala najretvitanija fotka svih vremena! Nije ni čudo kad su na fotki Jennifer Lawrence, Angelina Jolie, Bradley Cooper, Kevin Spacey, Jared Leto, Meryl Streep, Julia Roberts, Lupita Nyong'o i Brad Pitt…

3. Najluđi i najopasniji selfie ikada

Fotografi Daniel Lau i Andrew Tso i anonimna prijateljica napravili su ovaj nevjerojatno opasan i cool selfie na vrhu nebodera u Hong Kongu. Visina je otprilike 246 metara!

4. George Kourounis iz vulkana!

Kad obični selfiji više nisu dovoljni…

5. Matt Perren i selfiji kroz 3 godine!

Matt se fotkao svaki dan, od 1. siječnja 2011. godine pa tijekom 1101 dana prilikom kojih je odrastao i mijenjao frizure. Uz sve to, pjevao je i pjesmu Queenovaca “Don’t Stop Me Now”.  Cool!


6. Photobomb s Warrenom Buffettom i Paulom McCartnyjem

foto: instagram@speeeeeeed_of_white

Tom White uhvatio je savršeni trenutak i opalio selfie kraj bivšeg Bietlesa Paula McCartneya i jednog od najbogatijih ljudi današnjice  - Warrena Buffetta. Svi su se na toj lokaciji našli sasvim slučajno. Koje su šanse za to?

7. Selfie ‘sretna deva’

Najvažniji deva-selfie koji je pokrenuo val drugih selfića s devama pojavio se na Redditu i ubrzo postao jedan od najpopularnijih životinjskih selfija.

8. Srednjoškolac imitator predsjednika

Nakon što je pogledao dokumantarac o predsjedniku Trumanu shvatio je koliko mu je sličan. Srednjoškolac Chaz Rorick odlučio je napraviti selfije u kojima imitira sve američke predsjednike, a malo je reći da je postao hit. Ostale imitacije pogledajte ovdje.

9. Bakica Betty

Instagram obožava baku Betty! 80-godišnja bakica sakupila je više od 86 tisuća sljedbenika nakon što je njen unuk Zach Belden otvorio profil u njeno ime kako bi joj pomogao u borbi protiv tumora.

10. Kraljica Elizabeta i photobomb

Da ni plemstvo i osobe ‘plave krvi’ nisu imune na selfije, pokazuje i ova fotka. Jayde Taylor i Anna Flanagan opalile su najaristokratskiji selfie ikada i to na utakmici hokeja, a da toga nisu bile ni svjesne! Najbolje od svega – kraljica se smiješi, što je zbilja rijedak događaj!

L.B./izvor: Mashable

foto: Instagram, Twitter

najbolji selfiji 2014. godine Kraljica Elizabeta svemir Vuklan imitacije

Još vijesti