Slika nije pronađena

Riječ je o personaliziranim pamučnim čarapama koje će ju zauvijek podsjećati na tebe i koje će s ponosom moći nositi na sve modne kombinacije. Zvuči dobro? U nastavku saznaj gdje, kako i po kojoj cijeni ih možeš naručiti!


via GIPHY


Proizvođač je Prezzybox, a cijena čarapa je 181 kunu. I da, postoji opcija dostave u Hrvatsku. Da bi ih naručila, osim što moraš ih moraš platiti, moraš Prezzyboxu dostaviti jednu ili dvije fotke osobe po izboru i odabrati boju čarapa – možeš birati između bijelih, blago rozih, intenzivno ružičastih, kraljevsko plavih, navy plavih, ili crnih. Zatim će njihovi dizajneri izrezati vaša lica, odabrati uzorak i aplicirati to na čarape u veličini po vašem odabiru.


Ove čarape garantirano podižu obrve i pokazuju koliko nam je stalo do onoga kome ih poklanjamo To može biti, osim frendice, i dečko, član obitelji ili čak možeš dati izraditi čarape s likom kućnog ljubimca!U svakom slučaju, ovaj poklon nikoga neće ostaviti ravnodušnim... A upravo je to ono što se traži od poklona za ročkas! Naime, istraživanje provedeno u Britaniji je pokazalo da jedna petina Engleza voli primiti osobni poklon koji se referira na neku internu spiku između pošiljatelja i primatelja. Vjerujemo da je stanje kod nas slično jer personalizirani poklon pokazuje uloženi trud, zar ne?

Foto: Prezzybox/YouTube/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

DIY 10 cool ideja - iznenadi bff najboljim poklonom za rođendan

Rođendan tvog dečka se bliži, a ti i dalje nemaš poklon? S ovim stvarima ne možeš pogriješiti

6 poklona koje moraš kupiti frendici koja non stop gleda beauty tutoriale

poklon čarape bff ideja

Još vijesti