Slika nije pronađena

TikTok je pun najrazličitijih profila i sadržaja, ima ponešto za svakoga, bilo da voliš gledati videe slatkih kućnih ljubimaca, one modne ili zezanje. Ovo su profili koji pokrivaju sva ta područja, a među njima naći ćeš sigurno i neke koji će baš tebe osvojiti.

Sve je više ljudi na TikToku, a ako ti još uvijek nisi, što čekaš? Ova nova društvena mreža s razlogom je toliko popularna. Kada trebaš skratiti si vrijeme dok negdje čekaš ili ti je samo dosadno doma, otvori TikTok i pola sata će proći bez da i primijetiš. Dobra je stvar na TikToku ta što će zapamtiti koje videe gledaš, a koje samo preskačeš i kada mu postane jasno što te zanima, nudit će ti najviše upravo takvih videa. U moru stranih i ultra popularnih imena, iskaču i hrvatski TikTokeri koji se itekako trude i zabavljaju. Izdvojili smo ih 6 čiji nam sadržaji izletavaju i koje ne preskačemo – jer uvijek su dobri. Neki od ovih TikTokera već su naširoko poznati, a neki još baš i ne, ali sve ih vrijedi čekirati. Evo tko su to naši favoriti.

Lorenaaxc

TikTok je popularnost stekao kroz plesne videe koji su na početku prevladavali, a hrvatska TikTokerica koja u ovom području 'ubija' je Lorena. Jedna je od prvih domaćih imena koja se izdvojila iz gomile, a rado i dalje redovito bacimo oko na njene nove videe. Osim plesnih videa, kod nje ćeš moći vidjeti i različite druge trendove, ali upozoravamo te, postoji mogućnost da ćeš ostati ljubomorna na njenu dugu kosu.

Divamv  

Diva pod imenom Marko Vuletić osvaja svojim sadržajima i na TikToku. Iako ga znamo kao youtubera i tamo ga svi pratimo, znaš li da je Marko i na TikToku? Ako ne znaš, propuštaš puno smijeha, jer on je jedan od onih koji se na TikToku dobro zabavljaju i nije ih briga što će drugi misliti.

Pacadiiii

Još jedna mlada Hrvatica čiji profil ne možemo zaobići kada govorimo o onima koje treba zapratiti je i djevojka pod korisničkim imenom 'pacadiiii'. Njen je profil teško opisati jednom riječju što će ti biti odmah jasno i kada ga otvoriš. Od modnih videa preko osobnih priča do zabavljanja, tu je pravi miks svega. I zato nam nikako ne može dosaditi.

Hejkanal

Hej! YouTube kanal pridružio se također TikToku, a ovo je prilika da omiljene youtuber s kanala gledaš i ostale dane kada ne izlaze videi. Sve ćeš ih tu uhvatiti, a baš zbog toga što ih ima toliko, imaju i najrazličitiji mogući sadržaj.

Vulesita

Martina Vuletić je također jedan od domaćih favorita čiji nas videi uvijek oduševe. To je pravi ženski profil gdje ćeš vidjeti odlične modne kombinacije, wow šminku i smiješne probleme s kojima ćeš se poistovjetiti. Ima jednostavno ono nešto zbog čega je toliko zabavna.

Adriankr 


@adriankr

balkan way to stop bullying ##balkan ##croatia ##fyp ##foryou ##viral

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod


I za kraj jedan profil koji spaja domaće i strano, ali na jako dobar način. Adrian nam je uletio na naslovnicu s videima gdje glumi kako bi to Balkanci izgledali da idu u američku školu. Napravio je cijeli serijal tih videa, a neki imaju i preko milijun pogleda. Osim takvih videa vezanih za Balkan i Hrvatsku, kod njega ima još puno svega i svačega, a najviše zabave.

Pogledajte još:

Upozorenje za novi izazov na TikToku: Iako izgleda primamljivo – nemoj ga raditi! Evo zašto

Top 10 najgledanijih videa na TikToku! Koji su to uspjeli sakupiti po nekoliko MILIJARDI pregleda?

Tko su TikTokeri s najviše pratitelja? Pogledaj 10 najpraćenijih i tko je to na prvom mjestu sa 67.4 milijuna

tiktok domaći tiktokeri hrvatski tiktokeri zabavni profili najbolji domaći profili

Još vijesti