Slika nije pronađena

Možda ste u vezi tek nekoliko dana, možda par mjeseci, a možda ste već dugo skupa. Možda se tek upoznajete, a možda već znaš sve o njemu. Bilo kako bilo, skoro uvijek kad negdje idete držite se za ruke - znaš li što točno znači način na koji te tvoj dečko primi?

Postoji nekoliko skrivenih znakova koje položaj ruku može otkriti o vašoj vezi:

Dlan na dlan – ovako se najčešće drže parovi koji su već dugo skupa i koje povezuje ljubav, a ne strast. Onaj čiji je dlan gore uglavnom je 'glavni' u vezi. Ovakvo držanje označava povjerenje i ljubav.


Isprepleteni prsti – ovakvo držanje označava strast i veliku povezanost u vezi, pogotovo ako su prsti jako stisnuti. Najčešće se ovako drže parkovi koji su tek ušli u vezu i koji se ne žele odvojiti jedno od drugoga.Držanje samo s jednim prstom – ovako se drže parovi koji poštuju tuđu privatnost i neovisnost. Znaju da se vole i zato nema potrebe za čvrstim držanjem za ruke. Ovakve osobe vole privatni prostor, ali vole imati osobu uz sebe.


Držanje oko cijele ruke – baš kao isprepleteni prsti ovo je znak velike povezanosti i strasti. Iako mnogi ovo doživljavaju kao malo prenapadno i posesivno držanje, ovako se drže parovi koji se možda dugo nisu vidjeli ili imaju veću potrebu za fizičkom povezanošću.


Ruka preko ramena – ovaj par je ponosan na svoju vezu. Oni znaju da se vole i nemaju problema s pokazivanjem ljubavi. Oni žele biti što bliže jednome, a ovakav način držanja omogućuje najveći kontakt.br>


A sad da vidimo koliko vas ima:

Loading...

Foto: Pinterest

I.I.


Pročitajte još:

Savršena 'profiluša' - kako izgledati cool i prirodno na društvenim mrežama?

Problem kod dopkanja - što kad ti više ne želi odgovarati na poruke?

Zašto je dobro ući u vezu s najboljim prijateljem

veza dečko držanje ruke Držanje za ruke

Još vijesti