Slika nije pronađena

Dernek od 2 tisuće partijanera koji se oteo kontroli morala je “raščistiti” kanadska policija. 60 policajaca stiglo je na “monster mansion party” kako bi rastjerali pijane i razuzdane tinejdžere koji su za ovaj party čuli preko – Twittera.

17-godišnjak je odlučio napraviti tulum u kući svojim roditelja koja se još uvijek renovirala. Majka mu je dozvolila da “pozove nekoliko prijatelja”.

Obzirom da je party odlučio promovirati na Twitteru pod hashtagom #MansionParty, za igranku je čulo tisuće tinejdžera. Tako je vilu njegovih roditelja  nahrupilo 2000 tinejdžera koji su potpuno uništili kuću koja se već dugo vremena restaurira i obnavlja.

Jedan je tinejdžer, 16-godišnji Nick, za The Record izjavio da je ovakve tulume do sada viđao samo na filmovima! Kaže da je došao nakon što je na društvenim mrežama čuo za događaj, a pred kućom je bio red od 200 automobila: “Tamo su bile stotine ljudi. Neki su se penjali po ljestvama i razbijali prozore. Neki su pili. Svi su željeli ući unutra.

Mladi je domaćin tuluma upozorio susjede  na događanje i najavio im nekoliko prijatelja: “Rekao je da će pripremiti maleni party”. Na kraju su morali intervenirati specijalna policija i K9.

Iako nitko nije ozlijeđen, policajci su uhitili nekoliko osoba zbog pijanstva i nasrtanja na službenike policije.

Fotke i videi preplavili su Twitter i Instagram, a puno se ljudi rugalo što su na tulum došli uglavnom dečki pa su ga prozvali “festivalom kobasica” (sausage fest).

Jedan je tinejdžer koji je bio na partiju rekao da je kuća potpuno uništena, a The Record je procijenio da je šteta nanesena kući otprilike 380 tisuća kuna.

L.B./izvor: Buzzfeed
foto: Twitter

tulum #mansionparty twitter Policija

Još vijesti