Slika nije pronađena

Korisnici društvene mreže TikTok često isprobavaju neke trendove i izazove koji se tamo pojavljuju i postaju viralni. Tako je postao viralan još jedan trend, a to je isprobavanje lubenice u kombinaciji sa senfom! No, mišljenja oko ovog trenda i njegovog okusa su podijeljena.

I još jedan trend na TikToku je zaaaludio tisuće njegovih korisnika! Radi se o trendu 'watermelon and mustard challenge' u kojem ljudi isprobavaju prečudnu kombinaciju lubenice i senfa. Ovo nije prvi takav TikTok trend gdje se isprobavaju čudne, možda i nejestive kombinacije, ali kod watermelon and mustard challenge su mišljenja podosta podijeljena.


@thatdudecancook

Am I the only one who doesn’t get it?? Let me know in the comments #watermelonmustard #watermelon #weirdfood #gross

Married Life - Michael Giacchino


@allrecipes

We had to try this viral trend! @lizzo ##watermelonmusardchallenge ##watermelonandmustard ##watermelonmustard ##viralfoodtrend ##tiktokviralfood

FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Dok neki misle da je okus užasan i odvratan, drugima se sviđa: 'Drugačije je… Ali dobro! Volim sol na lubenici tako da nije ovo bilo toliko loše' – rekao je jedan od korisnika. Dok ima i onih koji svoje mišljenje ne mogu odrediti: 'Zaista nije toliko dobro, ali nije ni toliko loše, no ipak nije ni toliko dobro' – rekli su. Ovaj trend nije opasan, tako da ako vas zaista zanima o kakvom okusu se radi – probajte i sami!

Pogledajte još:

A što si ti radila zadnjih dana? Ova je cura imala obračun s medvjedom da spasi svog psa [VIDEO]

Savršeno osvježenje za ljetne dane – pripremi ovo piće doma i zaboravi na vrućinu!

U ovoj školi učitelji nose suknje i imaju jako dobar razlog za to

lubenica Viralno tiktok