Slika nije pronađena

Na internetu postoji mali kutak za svakoga, kakva god bila glupost ili ludost. Moguće je i najbanalnije stvari pretvoriti u 'nešto svoje' i na njima zaraditi, a ova je cura jedan od najboljih dokaza za to.

Influencerica Katiana Kay je ime koje polako postaje sve poznatije na internetu, i to iz totalno neobičnog razloga. Od trenutka kada je za TikTok snimila video na zahtjev fanova gdje pokazuje kako skakati, broj pratitelja joj je skočio munjevitom brzinom. Sigurno su joj u tome pomogle i njene velike grudi. Cure koje imaju prirodno velike grudi znaju da su one često smetnja u obavljanju nekih običnih svakodnevnih stvari, a teško je i pronaći odjeću koja će dobro stajati i sve pokriti. Nakon što je 18-godišnja Katiana snimila video u kojem je objasnila kako skakati s velikim grudima, sa 100 gledatelja videa je u tren došla do 2000, i taj je broj samo nastavio rasti. Zbog grudi je uvijek bila na meti za zezanje u školi, a sada je od njih napravila biznis.

@secretkatiana

Telling my dad what I do for a living

original sound - Katiana kay

Sada zbog običnog skakanja, po jednoj objavi zarađuje i po 25.000 dolara (oko 150.000 kn). Katiana se na svom TikToku zeza i zabavlja gledatelje, a kada je krenula objavljivati videe nije ni mogla pretpostaviti da će biti ljudima toliko zanimljiva. Zna da je ljudima zabavno gledati kako radi gluposti, a nije joj problem udovoljiti njihovim zahtjevima i glupirati se pred kamerom.

@secretkatiana

i hate it

original sound - Katiana kay

TikTok je mjesto gdje svatko može uspjeti, a ova je tinejdžerica pronašla svoj način, koji se sigurno neće svima svidjeti, ali njoj to ni malo ne smeta. Ona je samo dokaz da koliko ti god bizarna ideja pala na pamet, vrijedi ju testirati, jer možda ćeš uspjeti napraviti od toga unosan hobi.

Pogledajte još:

Kako do punije i dulje kose? TikTokeri su poludjeli za ovim serumom za rast kose - pokazuju svoje wow rezultate

Krckanje prstima je out – na TikToku trenda krckanje vlastitom lubanjom! Evo kako to ljudi rade

Top 10 najgledanijih videa na TikToku! Koji su to uspjeli sakupiti po nekoliko MILIJARDI pregleda?

bizarno katiana kay Viralno video influencer tiktok

Još vijesti