Slika nije pronađena
On je samo htio prespavati kod nje, a njezina mama nije baš bila oduševljena tom idejom – pogledajte kako su se snašli i što je odgovorila legendarna mama.

Mason Brian Barclay i Houston Shelton su BFF, iako je Mason dečko, a Houston cura (da, očito postoje muško-ženska prijateljstva). Družili su se intenzivno i odlučili da je vrijeme da on prespava kod nje, međutim to nije bilo lako izvedivo budući da su njezini starci uveli pravilo da osobe suprotnog spola ne smiju prenoćiti 'pod njihovim krovom'.

No, Mason se deklarirao kao homoseksualac i javio njezinoj mami kako bi pitao može li ipak napraviti iznimku. Napisao je 'Pozdrav gospođo Shelton, ovdje Mason Brain Barclay, jedan od Houstoninih novih najboljih prijatelja. Ako netko može prespavati kod nje u petak, mogu li to biti ja, vrlo homoseksualan muškarac'. Zahvalio joj je na vremenu koje je izdvojila za čitanje poruke, zaželio laku noć i završio s 'amen', međutim, njezin odgovor nitko nije mogao pretpostaviti.

'Hmm. Pa dobro, moj muž je zgodan. Trebam li se zabrinuti?', glasila je njezina poruka.Sve je objavio na Twitteru – međutim, kako je završilo dopisivanje i je li Mason na kraju prespavao u kući Sheltonovih ili nije, ne znamo. Čak ne znamo ni je li Mason stvarno gay ili je ovo samo dio 'igre snalaženja' kako bi prespavao kod Houston. Što ti misliš?

Foto: Twitter

M.Z.


Pročitajte još:

Tablete za kontracepciju!? Ono kad mama pogrešno pročita SMS poruku koju si joj poslala

Tinejdžerica objavila provokativnu fotku na Facebooku, a onda je tata učinio nešto neočekivano

Kakav ulet - ovaj potez stvarno nitko nije očekivao!

Spavanje homoseksualac poruka odgovor noćenje sms bff gay frendovi

Još vijesti