Slika nije pronađena

Naravno da svaki dan tražimo izgovore ili razloge zašto imamo koju kilu viška. Nema veze što si sinoć pojela vrećicu čipsa i dvije buhtle od čokolade za doručak. Bitno je da sami sebi pronađemo razlog zašto vaga uvijek pokazuje krivi broj.

Pa eto – možda je baš datum rođenja kriv za višak/manjak kila. Postupak je sljedeći:

1. Datum rođenja treba svesti na jedan broj -  zbrajaju se svi brojevi. Ako je netko rođen 14.5.1998. onda se zbraja ovako: 1+4+5+1+9+9+8= 37. Ako je broj dvoznamenkasti, zbrojiš te dvije znamenke: 3+7=10.  I ideš dalje: 1+0=1.

2. Pogledaj što tvoj broj govori o tebi.

Broj 1 Kakvih ti problema imaš? Ti spadaš u grupu  aktivnih i onih koji rijetko imaju problema s kilama. Ekipa s brojem 1 ima vitku liniju i ponosni su na to.

Broj 2 Kod dvojki postoji sklonost debljanju i često znaju biti na raznim dijetama. Neki od njih griješe pa misle kako se trebaju izgladnjivati, a zapravo trebaju promijeniti način prehrane i više se kretati. Dakle, nemoj biti lijena i kreni vježbati!

Broj 3 Ti brineš o svemu, stalno si pod stresom. Škola, dečko, frendica, starci – stalno vodiš brigu o svemu i to je razlog zašto skupljaš kile. Stalno nešto grickaš!

Broj 4 Ekipa koja je dobila broj četiri često nije zadovoljna onime što rade u životu pa često znaju imati jak osjećaj gladi. Također, njihovo tijelo sklono je gomilati masnoću 'za crne dane'. Zato – vježbanje!

Broj 5 Ti voliš svoj život i uživaš u tome što radiš. Živiš 'punim plućima' i imaš vitku liniju. No, postoji i druga krajnost. Kad si u bedu, često pretjeraš s hranom.

Broj 6 Ti imaš sreće – tijelo ti je super građeno, metabolizam brz i na tvojim oblinama svi zavide. Blago tebi.

Broj 7 Često si zaljubljena i o tome ovisi tvoja kilaža. Ako si sretno zaljubljena linija ti je super i živiš zdravo. Ako si bak u bedu i nesretna u ljubavi onda jedeš i debljaš se.

Broj 8 Ti si jedan mali ljutko – ekipa s brojem osam je sklona ljutnji i zamjeranju, a to je dobar put do problema s težinom. Žele li izgledati lijepo, trebali bi naučiti opraštati.

Broj 9 Pod ovim brojem se često kriju nesretnici koji su skloni debljanju i dosta vremena troše na to kako ukloniti pokoji kilogram viška - ali to im ne ide lako.


Ne vjerujemo da datum ima veze s kilama (čips+čokolada su krivi) tako da - vježbanje, vježbanje i još malo vježbanja!

Foto: Shutterstock/Pinterest/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Vježbaš i ne jedeš, ali kile su i dalje tu – što radiš krivo?

Udebljala si se, umorna si i bezvoljna – znakovi da tvom organizmu opako nešto nedostaje

Preludi i besplatni načini kako smršavjeti bez teretane ili dijete

kile datum Datum rođenja

Još vijesti