Slika nije pronađena
Ako si dosad svoje ljetne praznike na moru provodila sa starcima i braćom, onda ti je poznato kakva to tlaka ponekad zna biti. Ako si dovoljno odrasla i ozbiljna, a tvoji roditelji nemaju ništa protiv, konačno je došlo vrijeme za ljetovanje s najboljom frendicom.

'Nikad ne putuj s nekim koga ne voliš' izreka je s kojom se itekako slažemo. Putovanja nas međusobno zbližavaju, ali je vrlo važno da se na to odlučimo s nekim tko nam je dovoljno blizak i s kim nam neće biti problem zajedno provesti nekoliko dana, i to od 0 do 24.

via GIPHY


Prvo i možda najvažnije od svega - putovanje na more s frendicom pamtit ćeš cijeli život! Napokon zajedno možete napraviti sve ono o čemu ste maštale, i sve to bez nadzora roditelja koji se često brinu bez razloga. Zato se nemoj bojati ni ustručavati krenuti na ovu avanturu sa svojom BFF - vjeruj nam da nećeš požaliti.

Kod planiranja i rezerviranja smještaja, dobro proučite što vam se sve nudi. Ako nemate iskustva, radije za pomoć zamolite roditelje. Preporučujemo ti da također dobro isplanirate dane na moru i dogovorite se oko zajedničkih aktivnosti. Budi spremna na kompromise.

via GIPHYPlaniranje će vam jako dobro doći da međusobno uskladite vaše želje i tako izbjegnete nepotrebne svađe koje se često događaju na ljetovanju.

Još jedna super stvar na moru s frendicom je ta da ćeš imati mnogo više hrabrosti za isprobati neke aktivnosti koje se možda proteklih godina nisi usudila. Zajedno ste jače, pa zato iskoristite vrijeme na moru samo za sebe - plivajte, razgledavajte, sunčajte se i zabavljajte.

via GIPHY


Svaku svoju morsku avanturu obavezno pofotkajte kako biste zauvijek imale uspomenu za zajedničko ljeto. Bit će vam super kad se vratite u školu s kul doživljajima koje možete podijeliti s ostalim frendovima.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Najveći neprijatelj na plaži – kako se riješiti celulita prije odlaska na more?

Pravilno pakiranje za more: kako strpati hrpu stvari u mali kofer?

Sol, sunce, more – zašto je ljeto zdravo za nas?

prijateljice More savjeti za cure

Još vijesti