Slika nije pronađena

16-godišnja djevojka umrla je u kući strave jer joj je srce stalo od stresa i straha. U zabavnom parku bila je s obitelji i prijateljima.

Christian Faith Benge imala je srčanu manu, ali sigurno nitko nije mislio da bi uobičajene zabave povodom Noći vještica mogle nekoga ubiti. Ukleti park vrišanja Land of Illusion ipak se pokazao kao koban oblik zabave za ovu djevojku.

Došla je do pola kuće i samo se srušila”, izjavila je Betty Benge, tinejdžeričina baka.

Smrt je proglašena nakon što su nesretnu djevojku dovezli u bolnicu.

Christian je imala urođenu srčanu manu koja je proizašla iz problema s plućima. Naime, njena pluća nisu se nikada razvila normalno pa je imala samo jedno funkcionalno plućno krilo. Zbog toga je njeno srce radilo pod povećanim naporom i bilo četiri puta veće no inače.

Mrtvozornik kaže da možda nikada neće znati sa 100%-tnom sigurošću, ali velika je šansa da ju je strah koji je osjećala u ukletoj kući gurnu preko ruba.

Iako je možda moguće umrijeti od straha, vjerojatnije je da je njen nesretni slučaj rezultat pojačanog rada srca i ubrzanog bila. Istu je sudbinu mogla doživjeti na bilo koji vruć, ljetni dan. Roditelji joj zbog toga nisu branili da uživa u životu i doživljajima koji su za osobu njenog medicinskog stanja bili rizični.

Mislite li da bi se takve osobe trebale posebno čuvati i ne izlagati ovakvim stresovima ili je bolje da uživaju u životu, bez obzira na cijenu?

L.B./izvor: The Stir

foto: screenshot/landofillusion

tinejdžerica Srčana mana Kuća strave Smrt