Slika nije pronađena
Nakon puno mjeseci planiranja, maštanja i skiciranja sretni smo da vam možemo predstaviti novi look portala teen385.com. U novu godinu ulazimo s novim bojama, logom, dizajnom i vizualnim identitetom za koji se nadamo da će dobiti BIG LIKE od svih vas.

Zadaća nam je i dalje ostala ista – na portalu ćeš moći pronaći ljubavne i sve ostale životne savjete, prvi ćemo pisati o svim novim, pratit ćemo živote slavnih i poznatih i trudit ćemo se poslušati svaku kritiku ili pitanje naše publike.

modnim trenovima i zanimljivostima


Velika novost je rubrika 'Oglasnik' na kojoj ćeš moći kupiti ili prodati odjeću, knjige, nakit ili ve za što više nemaš mjesta u svojoj sobi. Stvar je vrlo jednostavna – fotkaj, objavi na portalu i zaradi si džeparac. S druge strane, svaki dan pogledaj što ekipa prodaje i možda nađeš idealnu stvar za sebe! Prije samo trebaš obaviti registraciju, a ako još uvijek nisi, to napravi OVDJE.



Velika novost su i suradnje koje smo ostvarili s poznatim i nepoznatim YouTuberima domaće scene koji će nam pomoći da teme obrađujemo na neki novi i zanimljiv način.

U rubrici 'Modni leksikon' svakog tjedna pročitaj modne savjete i tipsove slavnih osoba s naše domaće scene.

Podsjećamo te na našu rubriku 'Teen novinar' u kojoj imaš priliku pisati o različitim temama i vježbati svoje literarne i novinarske vještine.

Svakodnevno svojim vršnjacima i ekipi na portalu možeš postaviti pitanje u rubrici 'Pitanja i odgovori' i zajedno si možete pomoći da život bude lakši.


Također, tu smo za vas i u onim teškim trenucima, a za stvarno ozbiljne probleme tu je ekipa s Hrabrog telefona koji i najveći bed pretvaraju u osmijeh - jer problem je lakši kad se podijeli.


Želimo da naš portal bude mjesto na kojem smo svi jedna velika ekipa i dajemo ti hrpu prilika da nam pomogneš da i mi budemo još bolji!


Prati nas i dalje na Instagramu i Facebooku, a sve stvari koje objavimo od sada možeš samo jednim klikom sherati frendovima putem WhatsAppa i Vibera.







Loading...

Veliki pozdrav od novinarki Ines, Maje i Ive koje se svakodnevno trude da teen385 bude cool, zabavan i uvijek u toku!

Foto: Teen385.com


Ines Ibrišević

Pročitajte još:

Teen novinar: Tvoj članak na naslovnici

Imaš Viber ili Instagram na svom mobitelu? Evo što ne smiješ propustiti!

Postani slavna blogerica ili YouTuberica– 6 trikova koje moraš znati ako želiš uspjeti

dizajn novo portal Teen385

Još vijesti