Slika nije pronađena

Što tvoja podsvijest skriva? Pogledaj fotku ispod i zapamti koja je prva stvar koju si na njoj uočila. Nakon toga pogledaj što ona znači i koji je tvoj najveći podsvjesni strah.

Htjeli si to priznati ili ne, strahovi igraju veliku ulogu u svačijem životu. I nije to ništa loše niti nešto čega se trebaš sramiti. U prahistorijsko doba, instinkt za preživljavanjem posebno se budio kada bi se osoba suočila sa strahom. Strah od mraka ili divljih životinja nisu znakovi da je netko slabić, već su to logični odgovori dizajnirani da nam pomognu preživjeti. Svi dobro znamo čega se bojimo, kod nekih su u pitanju pauci, kod drugih visina... Ne baš sretna vijest je da postoje i stvari kojih se bojiš, a da toga nisi ni svjesna. Svačija podsvijest radi na drugačiji način i zbog toga svatko ima drugačije strahove. Koji je tvoj najveći podsvjesni strah? Otkrij uz ovaj test osobnost. Prvo što trebaš napraviti je pogledati fotografiju ispod. Pogledaj je i zapamti koja je prva stvar koju si na njoj uočila.


Sada pogledaj što ta stvar otkriva o tebi. Ako si prvo uočila:

Nož

Možda bi pomislila da zato što si uočila nož, da je tvoj najveći strah povezan s nasiljem ili napadom na tebe, ali nije. Ako si prvo uočila na fotki nož to znači da je tvoj najveći strah suočavanje s opakom bolešću. Može značiti da se bojiš da ćeš ti dobiti neku opasnu smrtonosnu bolest ili da će ona uhvatiti neku tebi dragu osobu, pa čak i da će se pojaviti neka nova bolest koja će se proširiti svijetom i rezultirati masovnim oboljenjem. Iako nema ništa loše u tome da se trudiš malo više oko toga da ostaneš zdrava i da ti ne pada imunitet, problem nastaje kada je razmišljanje o svemu od čega se možeš razboljeti potpuno preuzme. Biti preoprezan također nije nikako dobro. Iako bi bilo super kada bi imali kontrolu nad ovakvim stvarima, nemamo. Čak i da paziš najviše na svijetu i živiš zdravo, to nije garancija da ti se ništa neće dogoditi.

Gusjenicu

Ne, tvoj najveći strah nisu bube, već duhovi i nadnaravne pojave. Možda ovaj strah ne pokazuješ javno i ne pričaš o tome, ali znaš da je to to. Ne moraš imati logičan razlog iza straha, bilo da je ovo nešto čega se bojiš oduvijek ili od ne tako davno, u redu je bojati se duhova i nadnaravnih pojava. Kako se ne bi bojali nečega što je skroz nepoznato i o čemu se ne zna puno? Duhovi često predstavljaju smrt i pitanje što se događa nakon smrti, a to je jedno od rijetkih pitanja na koje čovječanstvo još nije uspjelo dati nikakav odgovor.

Leptira

Tvoj je najveći strah odbijanje i/ili izdaja. Vjerojatno ti ide jako dobro sakrivanje ovog straha, ali on je i dalje velik dio tebe i stoji iza nekih tvojih postupaka. Voliš svoje prijatelje, obitelj, dečka/djevojku i znaš da i oni vole tebe, ali ne možeš si pomoći da nemaš uvijek jedno oko na njima i gledaš rade li nešto što bi te moglo povrijediti. Vjerovati ljudima za tebe nije lak zadatak, čak iako su ti bezbroj puta pokazali da te neće izdati, ali nekada se jednostavno moraš pustiti i imati vjere u njih.

Jabuku

Ako je jabuka prva stvar koju si uočila na fotki, to je znak da je tvoj najveći strah smrt. Strah od smrti je teško racionalizirati i prijeći preko njega jer budimo realni, smrt je pomalo strašna. To je najmanje poznata situacija koja se događa tijekom života, ali je i jedina koja se sasvim sigurno treba dogoditi. Nemoj dopustiti ovom strahu da upravlja tvojim životom jer ćeš propustiti puno zabave i ludih avantura. Najbolji način za pobijediti ovaj strah je da se sjetiš kako je smrt sastavni, prirodni, dio života i da ne možeš napraviti ništa da to promijeniš. Osim ako si super znanstvenik i na tragu toga da pronađeš lijek za beskonačan život. U tom nam se slučaju javi u inbox.

Pogledajte još:

Otkrij istinu o svojoj osobnosti! Ono što prvo vidiš na fotki reći će ti sve o tvom karakteru

Uživaš u gledanju Kardashiana? To puno govori o tvojoj osobnosti – i ne, nije ništa dobro

Koje mirisne note dominiraju u tvojim parfemima? To može otkriti puno o tvojoj osobnosti

otkriva podsvijest test osobnosti najveći strah

Još vijesti