Slika nije pronađena

Kada nekoga pitaš što prvo primijeti na suprotnom spolu, najčešći će odgovori biti oči i osmjeh. Izgleda da postoji boja očiju na koju će dečki najčešće pasti, ali i boja na koju će cure.

Boja očiju može utjecati na to hoće li ti se netko svidjeti ili ne. Iako se čini kao sitnica, zapravo može itekako pomoći, ako slučajno imaš onu boju očiju na koju pada osoba koja ti se sviđa. Netko voli ljude s plavim očima, netko sa zelenima, a nekima je to i potpuno svejedno. Ovo je jedna od onih stvari gdje svaka osoba ima svoje preferencija što joj se sviđa. Pa ipak, provedeno je istraživanje kako bi se vidjelo koja to boja očiju na curama najčešće privlači dečke i obrnuto. I ispada da svaki spol ima jednu boju očiju koja će ih posebno osvojiti, piše Best Life Online. To ne znači da će svi dečki pasti na cure s ovakvim očima, samo da će većina. Dobra stvar danas je i ako ti se ne sviđa tvoja boja očiju, uz leće u boji je to lako promijeniti.

Cure najviše privlače…
Dečki s plavim očima.
Sigurno će se puno djevojaka složiti s ovim. Ima nešto u plavim očima i oko toga se slaže većina žena, barem tako tvrdi ovo istraživanje. Istraživači su mjerili koliko će ljudi sa svakom od boja očiju dobiti matcheva na dejting aplikaciji i plavooki su dečki vodili naspram svih drugih. Oni su dobili 47 matcheva od mogućih 173, što je bilo najviše.

Foto: Shutterstock.com - the stock company

Dečke najviše privlače…
Cure sa smeđim očima.
E ovo sigurno niste očekivale! Obično ove oči nisu toliko u fokusu, ali dečki su pokazali da im se upravo one najviše sviđaju na curama. Po tome, ispalo je i da im se najmanje sviđaju djevojke sa zelenim očima.

Foto: Shutterstock.com - asife

Kakvu god boju očiju imala, nemoj se oko toga bedirati, svake su oči lijepe na svoj način.

Pogledajte još:

Seksualni život dečki u Hrvatskoj: S koliko godina imaju prvi put i s koliko cura u prosjeku spavaju?

Zezali su ju da ima najmanje grudi na svijetu – njen je odgovor inspiracija za sve cure s istim problemom

Nema više stavljanja jednog tipa tetovaže? Zabrana koja će zabrinuti one koji su se htjeli tetovirati

boja očiju kakve oči vole dečki kakve oči vole cure

Još vijesti