skrivanje podbradka

Nije nikakva nova tehnika, ali svako toliko dođe ponovno u fokus. Ako nisi još uvijek čula za 'mewing', ne znaš što propuštaš. Pogotovo ako si netko tko se uvijek žali da mu se na fotkama vidi podbradak.

Oni koji nisu vjerovali da je ovo moguće išli su isprobati na sebi i razlika je itekako vidljiva. Toliko je lako sakriti podbradak i učiniti da ti čeljust izgleda definirano, a samo trebaš znati u koju poziciju staviti jezik kada se fotkaš. Ionako nitko neće vidjeti što radiš s jezikom pa zašto ne isprobati. Ta se tehnika zove 'mewing' zato što ju je osmislio jedan doktor koji se zove Mike Mew pa je po njemu i dobila ime.

Ono što trebaš napraviti s jezikom je jako jednostavno. Samo ga trebaš podignuti i stisnuti uz nepce, ali paziti da njime ne dodiruješ zube. I bitno je da su ti usta zatvorena, ali da ne stišćeš prejako usne, jer to onda neće izgledati prirodno. Ako staneš ispred ogledala i pokušaš ovo napraviti i pofotkati se, usporedi fotke prije i nakon ove poze i razlika će biti itekako vidljiva. S obzirom da će tako čeljust izgledati puno više definirano nego inače, neki ovo zovu i njihovo 'modeling lice'.


@v.sandru

I guess you could call it mewing as well ##mewing ##modeling

original sound - Gabriel Sandru


Super stvar s ovim trikom je da nitko ne kuži da ga radiš i da ćeš izgledati normalno na fotkama, ali ćeš usput i sakriti podbradak. Jer svima nam on uvijek smeta. Nije bitno koliko nas ljudi uvjeravalo da nemamo podbradak, sami ga na sebi uvijek vidimo. Ovako ga nećeš vidjeti ni ti ni nitko drugi.

Pogledajte još:

Trik sa šminkom kako sakriti da si plakala – as iz rukava popularne glumice Lane Condor
Kul poze za tvoje selfije ispred ogledala – evo kako stajati ili gdje s rukama! Predlažemo ove 4

Misliš da nisi fotogenična? Imamo ideje za poze kod fotkanja uz pomoću kojih možeš riješiti taj problem

podbradak kako sakriti podbradak trik za fotkanje izražena čeljust

Još vijesti