Slika nije pronađena

Povodom povratka u školske dali smo vam jedan fora zadatak – trebali ste snimiti video na temu 'Back to school', a autor najkreativnijeg videa po izboru redakcije osvaja mobitel LG Q6.

Dobili smo jako puno vaših videa, mnogi su se zaista potrudili i nismo imali jednostavan zadatak, nijanse su odlučile. Ali pobjednik je mogao biti samo jedan.


Najbolji školski video po izboru redakcije Teen385 napravio je Mihael! Učenik Grafičke škole se potrudio i pokazao sav svoj talent, pripremio pravi scenarij, u videu je angažirao ekipu iz svoje škole, čak i tetu koja pravi sendviče... i definitivno nas je osvojio.

Video pogledajte u nastavku...

I to nije sve!

Vaši videi toliko su nas oduševili da smo odlučili nagraditi još neke autore bonovima za mobitel. Tea je snimila prefora video jedne učenice koja nikako ne želi ići u školu, a Lorena nas je oduševila svojim iskrenim nastupom pred kamerama o školi, razredu, frendicama... Njihove videe također ćemo podijeliti s vama.

Za kraj se zahvaljujemo još jednom svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju, pozivamo vas da i dalje snimate svoje video priloge i vlogove, najbolje od njih ćemo objaviti kod nas na portalu, a tko zna – ako nas dovoljno zainteresirate, možda netko od vas dobije angažman vlogera na portalu Teen385 i krene zarađivati.

Svoje video uratke nam šaljite na info@teen385.com, WhatsAppom na broj 091 976 5059 ili u inbox na našem Facebooku.

Nagrada video mobitel

Još vijesti