Slika nije pronađena

Jedan dan staneš pred ogledalo i osjećaš se kao supermodel, a već sutradan imaš osjećaj da si debela i da izgledaš grozno. Ova influencerica želi proširiti poruku da je to skroz normalno i da nam tijelo ne izgleda svaki dan jednako.

Bree je influencerica koja je na Instagramu poznata po tome da širi pozitivne poruke i da pokazuje svojim pratiteljima realnu stranu svega. A ponajviše izgleda. Jer zato što na nekim fotkama izgleda top, ne znači da tako uvijek izgleda. Prije par dana je objavila jedan video koji treba pogledati svatko tko ima problema s prihvaćanjem toga kako mu tijelo izgleda. Puno se cura bori s ovim zbog standarda koje postavlja društvo. Zato što zgodnim curama na Instagramu tijelo uvijek izgleda besprijekorno, to itekako može utjecati na samopouzdanje. Istina je da tako ne izgledaju svaki dan, a Bree je to odlučila svim i dokazati tako što je snimala svoje tijelo svaki dan unutar tjedan dana.

Rezultat je da joj tijelo nije uvijek izgledalo isto kao dan prije. I to je u redu. Jer ono niti ne može (niti ne mora) svaki dan izgledati savršeno utegnuto. O tome kako će izgledati ovisi hrpa stvari, od toga koliko si pod stresom, koliko si spavala, što si jela, koji je dan u mjesecu i imaš li mengu, koliko si vode pila dan prije… Neke dane ćeš se zato osjećati jako ugodno u svojoj koži, a druge ćeš nositi široke majice.

Zato upozorava da ne vjeruješ svemu što vidiš na internetu, jer nitko neće objavljivati fotke one dane kada se osjeća napuhnuto i loše. Zbog toga se čini da su te cure uvijek savršene, a u realnosti, samo prešute one lošije dane.

Pogledajte još:

Možemo mršavjeti dok spavamo? Savjeti uz koje će ti se oblikovati tijelo dok spavaš

Nemaš tijelo kao influencerice s fotki i zbog toga se osjećaš loše? Zapamti ove 4 bitne stvari!

Kako je izgledalo 'savršeno' žensko tijelo kroz povijest do danas – od ekstremne mršavosti do Kim K

Tijelo promjene na tijelu izgleda influencerica

Još vijesti