Slika nije pronađena
Instagram je i dalje najpopularnija društvena mreža, a posebno je poznat po tome što nam redovito donosi zanimljive novosti.

Ovo su sva nedavno uvedena poboljšanja na Instagramu i ona koja će biti uvedena u bliskoj budućnosti – koja se tebi čini najboljom?
Efekti na Instagramovoj selfie kameri sigurno su ti poznati, a Instagram je sad ovu opciju nadogradio sa čak šest novih efekata – maglovitim srcima s romantičnom glazbom, efekt paparazza i bljeskova kamere, plamenova i velikog crvenog slova X. Tu je i posebno zanimljiva animacija pod nazivom 'bummer' sa crnim listovima koji padaju uz melankoličnu glazbu u pozadini.

Isto tako, omogućeno je i takozvano 'superzoomiranje' kod fotkanja, odnosno snimanja storyja na Instagramu.

Tu su i uvijek popularni gifovi koje sad možemo stavljati i u svoje storyje. U tražilicu iznad fotke moramo samo upisati ime ili dio imena gifa koji želimo, i to je to. U story možemo staviti koliko god gifova želimo, što je još jedna od super opcija koje je Instagram uveo u posljednje vrijeme.

via GIPHY


Nedavno su uvedeni i posebni personalizirane emoji smajlići zahvaljujući kojima sad možemo još brže komentirati fotke na Instagramu, i to samo jednim dodirom.


Još jedna od novijih opcija koju bi Instagram uskoro mogao uvesti je i IG Shopping. Ova opcija trebvala bi omogućiti svim Instagram korisnicima pregledavanje odjeće, ali i ostalih stvarčica od trgovina koje prate i od njih kupuju izravno unutar same aplikacije. Iako ova opcija još uvijek nije uvedena, pretpostavlja se da bi se to moglo uskoro dogoditi.


Kako donosi The Verge, sve veći broj korisnika Instagrama prati barem jednu tvrtku ili trgovinu, zbog čega nas nimalo ne čudi što se razmišlja o ovoj opciji. Online shopping sve je popularniji, a ova opcija na Instagramu bi stvarno olakšala cijeli postupak online kupovine, ali i tražanja željenih stvarčica.

Reci nam u anketi - koja se od ovih opcija tebi najviše sviđa?


Foto: Pixabay/Giphy/Twitter

D.Š.

Pročitaj još:

Najpopularniji Instagram profili – friški popis celebova koji imaju preko 100 milijuna followera!

Pravila ponašanja na društvenim mrežama - što nikad ne smiješ objaviti na fejsu i Instagramu

Lako do lajkova i pratitelja – top 10 najpopularnijih hashtagova na Instagramu!

instagram Nove opcije zanimljvosti

Još vijesti