Slika nije pronađena
Biti tinejdžer uopće nije laka stvar. Pogotovo kada imaš tonu problema s kojima se moraš nositi, a nisi siguran kako. A kada se cijelom tom neredu u glavi pridruži i depresija, onda stvari stvarno znaju krenuti nizbrdo.

No priča jedne tinejdžerice iz Velike Britanije potvrđuje kako pozitivan način razmišljanja ponekad stvarno pomaže kada se osjećaš koma. Riječ je o Ameliji Hall koja je pobijedila depresiju na jedan neobičan, ali super cool način. Naime umjesto samoranjavanja , Amelia je po svojim nogama odlučila naslikati jednu poznatu Van Goghovu sliku. I rezultat je bio zaprepašćujuće dobar. Slika je izgledala skoro kao original.

`Danas mi je bio ful težak dan, ali umjesto da se samoranjavam, odlučila sam na svojoj koži slikati´, napisala je Amelia na svom Twitteru i objavila fotku za kojom su svi poludjeli. Ova je hrabra djevojka podijelila svoju priču i nadodala kako svi tinejdžeri trebaju zapamtiti da koliko god stvari bile teške, ništa nije vrijedno toga da si nanosiš bol.

Amelija je dobila hrpu komentara podrške i pohvale, a `Pretalentirana si, samo nastavi tako i ne daj se. Ponosna sam na tebe´, samo je jedan od njih.Foto: Shutterstock/ Twitter

S.T.R

Prednost, a ne mana: Ljudi s ovakvim licem imaju veće šanse za uspjeh

'Dok si pod mojim krovom, jest ćeš što ti ja kažem' i ostale izjave koje nam idu na živce

Kakva promjena: kako izgledamo dok smo tinejdžeri, a kako kad odrastemo?


Depresija slikanje twitter

Još vijesti