Slika nije pronađena

Dječaci su jedva umaknuli strašnom klaunu, ali nisu odmah ni rekli roditeljima što se dogodilo, pa policija nije bila pozvana. Međutim, roditelji su primijetili da nešto nije u redu.

'Pitala sam sina što se dogodilo, jer mi se učinilo da je sav uznemiren nakon što je došao s treninga. Ispričao mi je da je njega i prijatelja, kada su se vraćali s treninga, napao klaun!? Sin je kazao da su se on i prijatelj vraćali biciklima i vidjeli nešto u sjeni u Kninskoj ulici. Odjednom je pred njih iskočio netko maskiran u klauna, sagnuo se i uzeo nekakvi štap s tla i počeo trčati za njima. Obojica su se preplašili i razdvojili, tako da ih napadač nije uspio stići' ispričala je zabrinuta 41-godišnja majka iz Osijeka za Glas Slavonije.

Dodala je da dječak u ponedjeljak navečer, vidno potresen, dugo nije mogao zaspati.

'Opisao je tu nepoznatu osobu kao nekoga tko je imao bijelo obojeno strašno lice klauna i crvenu kosu. To stvarno nije normalno' kazala je majka, opravdano se bojeći za sigurnost svoje djece.


Međutim, čini se da ovo nije jedini, a ni prvi slučaj pojavljivanja opakih klaunova na osječkom području. Nakon ovog napada počele su priče da je klaun već viđan u posljednjih nekoliko dana na području oko gradskog stadiona, Vijenca Ivana Meštrovića i Juga II, ali i da se pojavio u Tenji.

Jezivi su se klaunovi pojavili u Americi prije 10-ak godina, negdje pred tzv. Noć vještica, no u posljednje vrijeme probleme prave i u Europi. Prije otprilike dva tjedna proganjali su najmanje šestero ljudi u Velikoj Britaniji, a u Švedskoj je policija objavila da je 19-godišnjak napadnut i izboden, a opis napadača bio je da je imao masku klauna.

Iz osječke policije pozivaju građane da, ako dožive napad od osoba maskiranih u klaunove, odmah zovu policiju kako bi ih se moglo pronaći. Isto tako iz policije najavljuju da će i sami poduzeti sve što mogu da bi se napadi spriječili.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Foto/Izvor: Glas Slavonije
I.N.

Pročitajte još:

Najstrašniji 'prank' ikad: poznati YouTuber zgrozio svijet svojom 'šalom'

Čovjek umro u kinu dok je gledao novi nastavak popularnog hororca

8 serija koje će obožavati svi ljubitelji horora

Osijek tinejdžeri klaun

Još vijesti