Slika nije pronađena

Proljeće se lagano bliži, a s proljećem dolazi i razdoblje u kojem mnoge cure kupuju svečane haljine i odijela za krizme, maturalne večere i brojne druge svečanosti koje se obilježavaju po ljetu. U istoj situaciji se nalazi i ova cura, samo je kod narudžbe njezine haljine došlo do malog problema.

Ova cura možda živi nečiji san jer joj se prilikom narudžbe maturalne haljine dogodila nevjerojatna stvar. Naime, ona je preko online shopa odlučila naručiti svoju haljinu za maturalnu večeru i njezina haljina je stigla, ali u 24 primjerka! Ni više, ni manje, nego je istu haljinu dobila u 24 primjerka, dok je naručila samo jednu, jer joj je ipak potrebna samo jedna za maturalnu večeru. Snimila je i video u kojem je vidljivo kako nosi tu istu haljinu, a zatim snima svoj kauč na kojem su izložene sve druge haljine koje su joj stigle.
 

 

 

Radi se o sreći jer drugima haljina možda uopće ne bi ni stigla, dok ih je ona dobila više od dvadesetak komada. No, ona od svih ovih haljina nije dobila onu koju je prvotno htjela i naručila. Ubrzo nakon je objavila video u novoj hajini, koja je vrlo slična i svim drugima, te je napisala kako ju je ponovo išla naručiti i da sada ima sveukupno 25 haljina. 24 one koje su iste i jednu koju je naručila naknadno jer je nju i prvotno htjela. To su samo neke od mana online kupovine. Bez obzira na to, napokon ima onaj model haljine za maturalnu koju zaista želi, ali još uvijek nije otkrila što će napraviti s ostatkom haljina, no pretpostavljamo da će ih ipak vratiti jer joj zaista nisu potrebne ostale, gotovo identične haljine.

Pogledajte još:

Greške koje radimo u kabinama za presvlačenje – zbog njih se događa da kupiš krivi komad odjeće

Ono kad ti i dućan poručuje da je dosta lijenosti: Kupila je trenirku preko interneta, a evo što je dobila

Koji je dućan s odjećom najpopularniji ove godine? Jedan je ponudom posebno privlačio

shopping maturalna haljina Moda

Još vijesti